Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nem fogjak. Nezd meg a Microsoftot, eszetlenul figyelnek arra, hogy ne valjanak sajat partnereik konkurenciajava. Trivialis lenne pl. megvenniuk a Nokiat, megsem teszik, nagyon negativ precedens lenne. Ugyanez igaz a Google-Moto parosra.
Valojaban el kene adniuk, patent portfolio nelkul.
-
elfelejtette
veterán
Remélem a leépítést azzal vezetővel kezdik, aki kitalálta, hogy magasról le kell szarni az európai vevőket...
-
törölt tag
szerintem ez egyszerűen taktikai játék. ha teljesen integrálnák, és csinálnák a saját hardvert és saját szoftvert, azzal eléggé kizárnák a többi gyártót az ökoszisztémából, mert bár ők is használhatják majd, de a belsős fejlesztések és projekt-koordináció miatt a Googorola mindig lépéselőnyben (=piaci előnyben) lenne. szerintem ezért röppent fel az a hír is, hogy egyszerre több gyártóval is fognak párhuzamosan Nexus projekteken dolgozni, mert így mindenki megkapja az esélyt, és emellett szinte észrevétlenül meglépték a saját hardver-saját szoftver dolgot is.
-
-
-
Matada2.3
veterán
-
SL-27
tag
Tetszik a cikk hangulata.
Látom magam előtt, hogy az író milyen átszellemülten (unatkozva, ám néha fel-felröhögve) írta ezt a kis szösszenetet 
-
bbrain
tag
vég -> cég
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Látom magam előtt, hogy az író milyen átszellemülten (unatkozva, ám néha fel-felröhögve) írta ezt a kis szösszenetet