- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
nem rosszak ezek a hibridek. praktikus annak aki sokat utazik, nekem is az lenne.
az asus tranformer bookot várom, ha tényleg jó árban lesz akkor arra be is ruházok. -
Mici80
tag
Tab is meg noti is egyben. Ez kelendő cucc lesz szerintem.
-
Fryskitt
addikt
Nem tudják überelni az Asus Transformereket. Igaz, az Android, de akkor is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
VaniliásRönk #7 üzenetére
nekem 10esem van. hurcolni legjobb, mert 1 kiló, egyébként meg ha nem hurcolom, akkor általában rá szoktam kötni egy külső monitort.
ahogy nézem ultrabookok is hasonló árban vannak. mondjuk azt nem értem, hogy az SSD miért nem alap még mindig, bootnak legjobb dolog.
-
válasz
Oppenheimer #9 üzenetére
Szerintem az eddigi egyik legjobb ár/érték arányú. Bár aktív toll jó lenne számomra.
Ha fhdt akarsz, akkor vegyél 210-ért i3-as w700-at, sokkal jobb, mint a p3. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Oppenheimer #9 üzenetére
Szerintem még annyiért is túláras lenne. A4-es Temash meg főleg nem acélos...
Nincs még itt az idejük ezeknek. Valami ilyesmit akartam venni A6-al, de egyrészt nyomuk nincs még a piacon, másrészt CPU teljesítményben még az is elég gyenge. Ebből a pénzből inkább veszek egy fullos asztalit, és sz*rok a mobilitásra... -
Oppenheimer
nagyúr
Temashsal 150k-ért megvenném, de ez így bőven túlárazott... ennyi erővel lehetne benne fHD kijelző is.
-
válasz
VaniliásRönk #7 üzenetére
Bár az is igaz, hogy a W8 úgy lett tervezve, hogy nagy kijelzőn is kényelmes legyen. A két hüvekujjad elér mindent kényelmesen, nem úgy mint droidon 4.2-óta.
Bár a thinpad yoga nekem nagyon bejövős. -
VaniliásRönk
nagyúr
-
Ja, és jó lenne tudni, hogy miért erőltetik a 13-as hibrideket.
Én egy haswell y szériás procis 10-eset látnék szívesen tollal és aksis, portos dokkolóval. -
Cefet
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #4 üzenetére
-
dabadab
titán
En ezeket a gepeket nem ertem. Ennyi penzert lehet kapni mondjuk egy Thinkpad X230-at, ami tokkal-vonoval egyutt nyom annyit, mint ennek csak a kepernyos fele es epeszuen hasznalhato, nem kell attol felni, hogy hanyattesik az asztalon.
-
Az ár hddvel értendő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged