Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na akkor én is. Az asztali gépem, ami nagyon nem mi darab (még Abit IS7-E deszka van benne, Prescott P4 3.06GHz, GB 7600GS, meg 2 giga Kingston RAM, +egyebek). Szóval anno, még a Celeron és az FX5200 idején volt egy olyan gond, hogy néha játék közben elment a hang, majd kisvártatva fagyás (de ez nem mindig). Ekkor csak az segített, ha rendszer visszaállítást csináltam (ekkor még kezdő kocka voltam, nem is nagyon mentem bele). Tehát tudtam, mit tegyek (ilyenkor nem segített a reset, sem a driver újratelepítése).
Egyszer indítom a gépet, de nincs bejelentkező hang...na mondom szép, gyorsan rendszer visszaállítás. Megvolt, de semmi. Mégegyszer. Semmi. Driver újratelepít, semmi. Még vagy kétszer eljátszottam, mire rápillantottam a hangszórókra, és észleltem, hogy nincsenek bekapcsolva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest