- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
Szerintem nagyon jó ötlet. Nekem baromira bejönnek az ultrabookok, de néha kifejezetten előny, ha nincs billcsi, néha meg kell. Szóval ez nagyon jó ötletnek tűnik.
Ami a mechanikát illeti, nos egyfelől jó anyagól kell csinálni, másfelől ne felejtsük el, hogy a régi 2-3 kilós monstrumok helyett egy ultrabook 1-1,5 kiló között mozog, s szerintem ez jót fog tenni a strapabíróságnak.
Ha meg nem, engem az se zavar, ha amolyan transformes prime szerűre csinálják, meg, hogy nem fotgatható, csak leszedhető a teteje.
A lényeg, hogy win legyen rajta, és fusson a Red Alert2, meg a Generals, meg az UT.
És kell egy USB port is a logitech nano reciver-nek. Oszt rögtön van normális bill és egér is a géphez.Hajrá Asus... jah és legyen olcsó... Úgy értem 1000 dollárt tényleg adnák egy ultrabookért, de tipikusan Magyarország, hogy bár az intel az 1000 USD-t a végfelhasználói árra mondja, mire ideér kishazánkba simán 300k és akkor még nincs benne SSD.
SSD-s ultrabbok 400-at karcolja alulról.
Jövőre meg még az ÁFA is 27% lesz. Szánalom... -
vanhalen
senior tag
-
Boxi88
őstag
Amit itt már említettek, a vékonyságából adódóan valami erős anyagból kell készíteni a zsanért, vagy egy fabatkát sem fog érni az egész...
-
Idevótmá. Bár a fene tudja, hogy összejön-e nekik, mivel szinte lehetetlen emberi áron olyan tablet pc-t teremteni, ami nem hullik szét idő előtt.
Szóval vagy drága lesz, vagy szar - rosszabb esetben viszont mindkettő.
-
GribMate
aktív tag
Óh miket idéz ez fel bennem
Egyik nagykedvencem. És tényleg, állandóan azt a tablet-szerűséget használták.
Erre emlékszel: Rodney a Mac-et ajánlja? -
vanhalen
senior tag
Anno azt reméltem, az első tablet-feckék ilyenek lesznek
A koncepció amúgy nem új (de JÓ!
):
-
lujó55
addikt
én kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
Ahogy Asust ismerjük, nem kétfilléres a dolog... -
Recon666
Közösségépítő
Érdekes, biztos ütős ára lesz,
-
GreenGuy
tag
És ha levehető lenne a kijelző? Nem lehetne megoldani a wi-divel?
-
Tigerclaw
nagyúr
Már az ultrabookok is rohadt drágák, ezt vajon hova lövik be? 1500 dollár?
-
.mf
veterán
Az eddigi összes Convertible (kihajtható, forgatható képernyős) amivel találkoztam vagy ami nekem volt (pár HP, Lifebook, IBM), mind vastag volt már a képernyőnél is, és néhánynak még így is gyenge volt a zsanér- és forgatómechanizmusa. Az ultrabook ultravékonyságába ez nem fog beleférni, ha jól meg akarják csinálni.
Valahogy sejtettem, hogy még mindig lesz, aki ezt a zsákutcát próbálja meg. Szerintem fordítva kéne: a képernyőben van a gép lelke, és a lecsatolható billentyűzet a fedél, de más hardverelem nincs benne (max. lapos akku). Csak a normális kitámasztó-rendszert kell valahogy jól kitalálni.
-
Lehet, maradi vagyok, de nálam tablet-android és notebook-windows párosítás él. Persze tudom, hogy a Win8 elsősorban a tabletes kinézetre, használatra készül; de akkor sem lesz elérhető pl. az android market (ami nálam egy tablethez szintén hozzá tartozik), és akkor sem lesz egy ugyanolyan 'könnyed' (és egyszerűen/logikusan használható) oprendszer.
Vagyis nem minden "a hardveresen megoldunk minden öszvériesítést" gondolat, ha a szoftveresen nem tudják ugyanazt nyújtani, akkor maradnak a hátrányok is. -
törölt tag
ezt a konstrukciót nagyon tudtam szeretni anno a hpq tc 4200-ban, egy hatalmas baja volt, kb 7-8 hónap után a zsanér totálisan elpusztult.. remélem arra lesz értelmes ötletük hogy tovább húzza...
egyébként meg jó az irány, de az árak nem lesznek barátiak az már most fix
-
macilaci78
nagyúr
Szóval fognak egy ilyesmit és kap egy multi touch kijelzőt, no meg egy Win8-at. Valóban, ehhez kell ám az Intel is!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest