Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymera
őstag
Az USA kormánya ápolja a kapcsolatot a MS-al ...... no comment
-
törölt tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem vettem észre ebben a sötétségben, de a tanácsodat megfogadom, inkább csak olvasom a tanítását!
-
-
janos1988
addikt
Paraszt üti a futót. Egy volt rab, aki wellness-fitness szállót szeretne börtönök helyett, mellette meg egy üres szék a hidegvérű gyilkosok által megölt emberek emlékére.
De lesz még ott egy kisvállalkozó, aki az olajlobbi miatt csak vergődik, lesz két idegen, de csak szigorúan mutogatni, hogy na ezeket továbbra is távol tartjuk magunktól, egy reformer, aki évtizedek óta vívja az esélytelen csatáját az egészségtelen génmódosított és e betűkkel teletűzdelt
izékkelélelmiszerekkel szemben, egy tipikus amerikai gettó lakos, aki a drogba menekült és természetesen a titkosszolgálatok legfőbb támogatója. -
gabor7th
addikt
válasz
üzenetére
Sajnos nem tudom mire gondolsz... tudod az én hozzászólásimnál több lájk is szokott lenni és jelen vagyok erre-arra.
"A cloudnak több fajtája van, egyik megy, másik nem" A legrosszabb fajták remélem elbuknak.
"Már többször megkérdeztem, itt is felteszem, ha már annyira értesz hozzá, mi az a felhő?"
Pontos definiciót találsz neten, de talán nincs is áltanos konszenzus és cégek is cloudnak neveznek olyan dolgot ami nem is az. -
törölt tag
Nem fogok linkelni konkurens oldalt, de arra gondoltam, ahol a saját hozzászólásaidat "lájkoltad"

A cloudnak több fajtája van, egyik megy, másik nem. Ha viszi a pénzt, minek tartaná meg egy cég. Amúgy a cikkben is benne van, hogy a konkurens "felhők" is rásegítettek az eladásra.
Már többször megkérdeztem, itt is felteszem, ha már annyira értesz hozzá, mi az a felhő?
(#18) gabor7th: Igen...

-
gabor7th
addikt
válasz
üzenetére
Efs ha szeretnél venni saját felhős céget most majdnem megtehetted volna, de lemaradtál. Pedig akkora business, hogy épp most szabadul meg tőle egy újabb cég: http://www.hwsw.hu/hirek/55016/citrix-cloudplatform-cloudportal-business-eladas-accelerite-felho-iaas.html
Nem jöttek be a számítások. Pedig a cloud a jövő...A kritikáddal nem értek egyet, kivéve egy dolgot... / Hol olvastál róla?. Én kaptam személyes üzeneteket, de gondolom azt nem olvastad.
-
törölt tag
Semmi gyakorlati tapasztalatod nincs a témával kapcsolatban, ez a blogodon is egyértelműen látszik. Az, hogy néhányan negatív dolgokat írnak, nem azt jelenti, hogy egy szoftver / szolgáltatás megbukott vagy meg fog bukni. Azt remélem sejted, hogy akinek nincs problémája, az nem fogja telesírni a fórumokat.
A blogod teljesen hiteltelen, tele van szakmai tévedésekkel, rossz következtetésekkel és ami a legzavaróbb, rengeteg helyesírási hibával. És ezt nem csak én mondom, már több helyen is olvastam ilyen véleményt az írásaidról. De gondolom, mi vagyunk a hülyék!
-
törölt tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
+1 lelkes olvasó
Azért látom, itt is gyűlik a rajongótábor! -
gabor7th
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Vajon van elég kompetenciája, vagy azt gondolta, ha számtech akkor Microsoft...
-
gabor7th
addikt
A feleség válaszotta ki... Wao! Biztos hogy nagyon megfontolta?
-
törölt tag
Az első mondatot még cizellálni kéne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox Series X|S
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest