Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
"megoldották"
Szerintem nem oldották meg. Akkor kész lenne, és mehetne a boltok polcaira. Egyelőre csak egy "szerintem működni fog" becslést adtak csak. Jó, Kínában szokott olyan lenni hogy valami el is készül, sőt, akár határidőre is, ami nálunk ismeretlen fogalom, ott meg nem, de akkor is.
"folyamatosan készenlétben áll, hogy az elsütőgomb megnyomása előtti 10 másodpercet is rögzíteni tudja"
Ami természetesen nem lesz a pekingi vezetés asztalán mielőtt lenyomnánk a tűzgombot, kisdobos becsszó...
"a gyártó szerint így nem maradunk le a fontos momentumokról"
Ők se.
Azt viszont nem értem, hogy AR-rel miért nem csinálnak ilyet. GPS-re magától értetődő lenne, nem kéne többet telefont kézben tartani (fakultatív módon autós tartóban, látom is naponta hogy mindenki pont úgy használja...). Ha valamit van értelme összekötni a telefonnal, akkor ez az.
-
Garada
őstag
Nekem legjobban most a Google legutóbb promózott megoldása tetszik, igaz az "csak" élő fordításra lesz alkalmas eszköz ha valaha elkészül. Viszont a hétköznapokban sokkal kellemesebben kinéző viselet mint ezek a scifi szerű cuccok, de ízlések és pofonok...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha befut elég előrendelés, akkor majd jól legyártják.
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Magsafe töltő eladó
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest