- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
"megoldották"
Szerintem nem oldották meg. Akkor kész lenne, és mehetne a boltok polcaira. Egyelőre csak egy "szerintem működni fog" becslést adtak csak. Jó, Kínában szokott olyan lenni hogy valami el is készül, sőt, akár határidőre is, ami nálunk ismeretlen fogalom, ott meg nem, de akkor is.
"folyamatosan készenlétben áll, hogy az elsütőgomb megnyomása előtti 10 másodpercet is rögzíteni tudja"
Ami természetesen nem lesz a pekingi vezetés asztalán mielőtt lenyomnánk a tűzgombot, kisdobos becsszó...
"a gyártó szerint így nem maradunk le a fontos momentumokról"
Ők se.
Azt viszont nem értem, hogy AR-rel miért nem csinálnak ilyet. GPS-re magától értetődő lenne, nem kéne többet telefont kézben tartani (fakultatív módon autós tartóban, látom is naponta hogy mindenki pont úgy használja...). Ha valamit van értelme összekötni a telefonnal, akkor ez az.
-
Garada
őstag
Nekem legjobban most a Google legutóbb promózott megoldása tetszik, igaz az "csak" élő fordításra lesz alkalmas eszköz ha valaha elkészül. Viszont a hétköznapokban sokkal kellemesebben kinéző viselet mint ezek a scifi szerű cuccok, de ízlések és pofonok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest