Hirdetés
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Ha a többiek által kivesézett dolog miatt tartod butaságnak, az egy dolog, bár az sem védhető álláspont. Én viszont nem vagyok makulátlan, tölteném én lefelé a zenéket, de minek, ha minimális díjért cserébe akkor és azt hallgatok amit akarok (ha megvettem vagy letöltöttem, akkor másolgatni kell, aztán pont nem lesz nálam), valamint rengeteg új dalt ismerek így megy, ami nem jönne szembe, ha nem hallgatnám az ajánlott számokat. Valamint így helyet sem foglal a készülékemen a zene.
-
janeszgol
félisten
Tudom Fillérbacóországban nem divat a szolgáltatásokért való fizetés, de nem mindenki Mordorból jött.
Nálam teljesen természetes a zenéért, a filmekért (Netfix) stb való előfizetés/fizetés, a youtube-on a donate stb szolgáltatásokért való fizetés. Egyet nem szeretek viszont és az a hülyének nézés. Lásd Netfix és a többiek, illetve a Steam, Epic Store és a többiek. Tehát amikor szigetesen adják a tartalmakat.
Na ezek a baromságok megölik a piacot. Ilyenek miatt már én sem mindig szívesen fizetek elő vagy veszek meg valamit. A Spoti és Apple Music még kivétel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Posta, csomagküldés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asszociációs játék. :)