Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Ha a többiek által kivesézett dolog miatt tartod butaságnak, az egy dolog, bár az sem védhető álláspont. Én viszont nem vagyok makulátlan, tölteném én lefelé a zenéket, de minek, ha minimális díjért cserébe akkor és azt hallgatok amit akarok (ha megvettem vagy letöltöttem, akkor másolgatni kell, aztán pont nem lesz nálam), valamint rengeteg új dalt ismerek így megy, ami nem jönne szembe, ha nem hallgatnám az ajánlott számokat. Valamint így helyet sem foglal a készülékemen a zene.
-
janeszgol
félisten
Tudom Fillérbacóországban nem divat a szolgáltatásokért való fizetés, de nem mindenki Mordorból jött.
Nálam teljesen természetes a zenéért, a filmekért (Netfix) stb való előfizetés/fizetés, a youtube-on a donate stb szolgáltatásokért való fizetés. Egyet nem szeretek viszont és az a hülyének nézés. Lásd Netfix és a többiek, illetve a Steam, Epic Store és a többiek. Tehát amikor szigetesen adják a tartalmakat.
Na ezek a baromságok megölik a piacot. Ilyenek miatt már én sem mindig szívesen fizetek elő vagy veszek meg valamit. A Spoti és Apple Music még kivétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- További aktív témák...
- Hardver, laptop, TV adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, konzol adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest