- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
hogy vannak igények, amiket csak intel elégít ki.
Nem is mondtam hogy nincsenek viszont ha jobban megnézzük jókora károkat is okoz a felhasználóknak azzal hogy egyeduralomra törekszik és sokszor meg kell vegyed a vackait ha akarod ha nem mert létrehozott egy ilyen képtelen helyzetet mint például az Atomokkal a mobil szegmensben, talán nekem kellene a legkevesebbet törődjek vele hiszen tudom hogy vásároljak hogy elkerüljem a termekéit de ezt viszonylag kevesen tudják.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az árat nem lehet tudni. Azt senki sem ismeri.
Egy Silvermont mag kb. olyan gyors azonos órajelen, mint egy Krait 400 vagy egy Jaguar. Néhol gyorsabb, néhol lassabb, függően a kódtól.
Az IGP az jóval gyengébb, mint bármelyik top megoldás (Adreno 330 vagy Radeon HD 8180). De a sample alapján én azt látom, hogy ők nem is törődnek ezzel. Inkább a négy magra gyúrnak és az IGP órajelét alacsonyra helyezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest