Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
A most kapható Dell üzleti tablet ára is bőven 200 felett van, szóval ez sem lesz olcsó. Azért Magyarországon a legtöbb cég Windows vonalon mozog, nekik az Ipad bevezetése nem egyszerű. Főleg ahol AD-t használnak. Ilyen helyekre a Win 8 tabletek simán beilleszthetők, főleg az ilyen Atomos verziók.
Nálunk pl. tökéletes lenne a szervizes kollégáknak a diagnosztikai program futtatására, messze kényelmesebb mint egy notebook. Az új szoftverüket most fejlesztik, és már érintéses kezelésre optimalizált felületet kap. De mivel még nincs normális Win-es tablet, így most olyan notebookokat kaptak, amiknek a kijelzője érintős.Laci
-
Polllen
nagyúr
Multinál dolgozom, a cég policy-től eltérni - IT kérdésekben is - csak külön a plant manager engedélyével lehet. Group szinten bőven 1000 felett van a cég és bizony az IT-t is keményen fogják, pont azért, mert nincs kapacitás az egyéni felhasználói igényekre. Minden változtatás mögé kell tenni az üzleti értéket és megtakarítást.
A manager pedig jellemzően nem end-user, hanem általában bunisess process owner, akinek megvan a döntési joga változtani. (De nálunk a group IT még azt is bármikor megvétózhatja, ha a költség és nyert haszon nincs arányban.)
Welcome to the real world!
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Misály
addikt
Nem tudom hol éltek, de egy top manager is end-user, 1000 user felet már nehéz szokásokat diktálnia egy back-office-nak ami csak pénzt visz el. De mondom, előbb szerezzetek tapasztalatot témában, utána lehet okoskodni.
Pollen: ez egy x86-os tábla egyedül a vga kérdéses hogy flottul viszi-e a metro-t. Programok lesznek rá dögivel.
-
-
Misály
addikt
válasz #16820480 #30 üzenetére
Örülök, hogy felvilágosítottál mire való a citrix
" hanem hogy a rendszergazda mit és hogyan szabályoz. ha már normális cégekről van szó." - ez egy leányálom, sajnos a felhasználó diktál, ebből is látszik, hogy életedben nem csináltál még ilyet.
Pollen, nokia azért mert olcsó, sokáig bírja, mindenki ismeri.
Egyébként fogadni merek hogy a wp8 előbb és gyorsabban fog elterjedni vállalati szektorban, mint a mai divatrendszerek.
-
törölt tag
pont ez a lényeg, hogy amit citrix-en érsz el, vagy másik távoli asztal jellegű kliensen, azt nem tárolod a gépeden. itt nem arról van szó, hogy a felhasználók mit csinál(ná)nak, hanem hogy a rendszergazda mit és hogyan szabályoz. ha már normális cégekről van szó.
egyébként szerinted mennyi ERP szoftver lesz majd win8-ra? jelenleg a wp7 is nagyon nehézkesen állná meg a helyét céges környezetben, pedig már mióta létezik (és érdekes, hogy az első nagyobb frissítések sem ezeket a funkciókat célozták leginkább). a win8 rt sem lesz szerintem átütő siker a tabletek üzleti felhasználását illetően, mert a programhiány miatt nem fognak tudni több funkciót pakolni, mint a konkurencia jelenleg. -
Misály
addikt
válasz #16820480 #27 üzenetére
Baszhatod a citrixet meg a vpn-t,ha egyszer a felhasználók 99%-a a laptopján tárolja az adatait.
"de ezeken felül is amúgy rengeteg trükkel lehet adatot lopni, és ebben hidd el, hogy nem a droid meg az ios vezet, hanem pont a windows" - talán pont azért, mert toronymagasan (még ez is gyenge jelző) vezet részesedés szempontjából, ezért nyilván azt próbálják törni... a lényeg, hogy értünk hozzá
üzleti felhasználás: ERP software-ek, normális, cert-eket kezelő e-mail, gpo támogatás, rsa támogatás, sorolhatnám.
Nem véletlen nem szórják a tableteket cégeknél, és nem véletlen nem szórja normális cég az androidot mint céges telefont, hanem inkább méregdrágán megveszi a blackberry-t, nokia-t. Adatbiztonság mint olyan egyelőre bohózat ezeken az eszközökön, android-nál legnagyobb kontra a google.
-
törölt tag
akkor esetleg világosíts fel kérlek, hogy mit jelent nálad az üzleti felhasználás.
egyébként ipad-on meg droidon is lehet citrix kliensből vpn-en dolgozni, van jelszavas védelem, és amennyire emlékszem adattitkosítás is.
de ezeken felül is amúgy rengeteg trükkel lehet adatot lopni, és ebben hidd el, hogy nem a droid meg az ios vezet, hanem pont a windows -
Polllen
nagyúr
Én azért megvárnám a lumiára kiadott win verzió tudását, mielőtt rávágnám, hogy jó páros.
Dr. X
Lényegében csak használható hw-t kell összerakniuk, az meg talán még megy nekik... (csak másolniuk kell)
szerk.: a kép linkelés mióta nem működik?
[ Szerkesztve ]
-
Dr. X
aktív tag
-
gancsos
csendes tag
az előbb rosszul szurtam be a linket,ime a NOKIA WINDOWS 8 TABLET adatai és egyben az árai:
-
Touch-ko
őstag
Erdekes!
Az iPad bemutatasa utan a Dell vezetosege azt nyilatkozta, hogy nem latja ertelemt az iPad-nek, es tuti bukas lesz..
Most ehhez kepest ok is tablet kiadasara szantak magukat.. Erdekes, nem??
Lol
Sok sikert hozza!
-
gancsos
csendes tag
SZERKESZTŐSÉG! Ajánlom figyelmetekbe a következőt mivel még itt nem láttam hirt róla,megjelent a NOKIA WINDOWS 8 alapokon lévő tabletja teljes adatokkal,itt Ukrajnában és Oroszországban már reklámozzák,igen komoly adatokkal rendelkezik ez lehet az első Ipad ellenfél szerintem! Nézzétek meg!
http://techiser.com/nokia-tiviti-9210-windows-8-tablet-snapdragon-s4-cpu-super-ips-display-149171.html
-
Fkris
őstag
Csak legyen egy transformer típusú tab is(akárkinél, legvalószinűbb az ASUS), és akkor én benne vagyok a a buliban.Mekkora jó lenne már egy dokkolható tablet PC, kiváltaná a PC-m, és a Lumia 710 mellé sem állna rosszul!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Misály
addikt
válasz #16820480 #16 üzenetére
Adatbiztonsagrol gondolom meg nem hallottal es/vagy nem dolgoztal olyan kornyezetben ahol ez elsodleges szempont. Abban egy ipad vagy barmilyen normalisabb droidos tablet igen gyengen muzsikal. Nem hiaba nem terjedtek el ezek a megoldasok uzleti fronton. Egy ilyen tabletet ra lehet bizni a userre, nem para ha ellopjak.
Uzleti felhasznalas alatt meg elsosorban nem a prezentacio osszerakast es dokumentumok osszerakasat ertjuk.
margithid: lesz ez 2 kilo is, ha abbol indulunk ki hogy egy kozepkat dell vallalati notebook 4 kilo kornyeken mozog. De ezt is nagy tetelben kell venni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nem okoskodásnak szántam.
inákbb azt tisztázzuk, hogy mit értesz üzleti felhasználás alatt. mert ha mondjuk ilyen prezentációval egybekötött előadást, út közben levél olvasást, netezést, stb, akkor arra már ezer éve jó egy ipad vagy bármilyen normálisabb droidos tablet. ha pedig tartlomkészítésre (prezentáció összerakása, dokumentum megírása, stb) gondolsz, akkor abban ez is elbújhat egy laptop mellegg. -
margithid
veterán
Lehet, de szerintem az is sok lesz érte.
Az biztos, hogy nem 100 lesz, hanem inkább 150.
Azért meg vicc szvsz, kicsivel többért inkább egy dell latitude vagy hp probook 13"ban.
Habár ha azt nézem, hogy a telefonokra is van igény 150k-ért, akkor lehet ez is menni fog. Igaz a legtöbb kártyafüggetlenül 150k-s telefont előfizuval veszik. -
hadan
tag
Szerintem abszolút vállalható bizonyos üzleti felhasználáskor. El tudom képzelni, hogy a rendszergazdák ilyennel rohangáljanak...
Samsung Galaxy S22 Ultra 512 GB | Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE
-
fednick
csendes tag
-
Misály
addikt
Azert atom ide vagy oda, uzleti felhasznalas szempontjabol az eddigi mezony jatekszer ehhez kepest.
-
DeSanto
őstag
Kiszivárgott... persze.
Ingyen reklám az Intel Atomhulladéknak.... -
veterán
Ez az összeállítás nagyon drágának hangzik így. Elsőre min 150k-nak gondolom, de inkább többnek. Remélem tévedek.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Polllen
nagyúr
Ez így elég fura... A súlya még rendben is lenne, de a vassal kapcsolatban vannak fenntartásaim.
-
Zirowe
nagyúr
Gyenge felbontáshoz gyenge igp társul.
Nem vmi csábító.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Izzé
őstag
Már látom előre, hogy az igp lesz a gyenge láncszem. Inkább szerelnék Brazos 2.0-val.
-
Tigerclaw
nagyúr
Fura hogy az atommal próbálkoznak.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- ZIDOO médialejátszók
- Rufus
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest