- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Én nem értek azzal egyet, hogy ez az elv bármiben hasonlítan a linkelt egyszerű hűtőkre.
Viszont azzal egyetértek, hogy talán nem a legnagyobb hűtők vetélytársa lehet, hanem aktív hűtésű, de kisebb teljesítményű esetekben lehet jelentősége.
A kisebb rés dolga: kisebb lehet, ugyanis két mechanikailag lényegesen stabilabb felületet kell illeszteni. Szerintem ennek az egésznek ez a lényege.
A proci vs. hűtő esetében egy lemezből hajlíttott, utólag nem síkbamart felület, ami még egyhén deformálható is. Ezen vannak sokszor fél kilót meghaladó hűtőbordák, amelyek felfogatásának komoly hatása van a felület illesztésére. Ráteszek a felületére valami nagyon sík tárgyat, és nincs az a "cupp" érzés, simán volt olyan procim, aminek enyhén domború volt a felülete.
A cikkben lévő fő elv pedig továbbfejleszthető, nagyobb hő esetén az alsó rézlemezen való hőelosztásra rá lehet segíteni, pl. mini-hőcső rendszer.
-
ROBOTER
addikt
A hozzászólások elenyésző része foglalkozott azzal, hogy ebben a formában "készen van-e?".
A vita nem erről szólt, hanem a termodinamikus főokos mindenkit lehülyézett, de még mindig nem érti meg, hogy az álló levegővel és az áramló levegővel átadható hő nem ugyanaz.
+ a processzorhűtéses / pasztás példák ordítva sántítanak. Fess be filctollal egy proci tetejét és tegyél rá egy lehető leginkább sík felületet. Alig érintkezik pár ponton.
-
Alg
veterán
Hajrá, engem nem zavar, azt csinálsz amit akarsz
Baromi jól szórakozok ezen a topicon, olyan mint amikor a középkorban a feltalálók ötletein hőbörögtek az átlagemberek hasonló vehemenciával és tudományosan alátámasztott tényekkel
(Gömbölyű? Hülye vagy te, hát nem látod, hogy tök lapos? Le fogsz esni a szélén megmondom én neked már most!)
Csak azt nem értem miért fáj egyeseknek ha valaki valami új dolgot próbál kitalálni, és az esetleg még működik is (tudm, "nemműködik, hőszigetelőőőő!!!!444NÉGY")
Nyilván hülye az összes mérnökük, vagy unalmukban trollkodnak
Szerk: Ja meg a másik ami eszembe jutott a Besenyő Pisa bátyám Kőolajfinomítós sztorija (Hát nem fog nekik sikerülni! A Kőolaj az nem finom!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest