- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Ezt értem, de mivel alul van. felül pedig elöl hátul és a cpu középen a ventik ezért nem releváns a hangja Mivel a rendszer SSD-n van és a HDD-n csak adat - és a játékok is oda vannak telepítve - az energiagazdálkodásnál a HDD-t az alap 20 perc inaktivitásról levettem 10perce és akkor mondhatni síri csend. Sjnos a HDD hangos de nem is a HDD hanem átadja a rezgését egy műanyag előlapnak jó lenne kezdeni valamit amivel próbálkoztam idáig az nem jött be de most hogy írok újabb ötletem lett kipróbálom hátha segít.
-
Cs1csó
titán
válasz
***ANDRÁS*** #9 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam, szerintem ennek nem is egy ÁTLAG PC-ben van helye hanem HTPC-ben vagy vagy esetleg épített NAS-ban. Nekem egy FSP Raider 550-em van és egyszerűen nem hallom a hangját fülelek de a két db házventi meg az 1 db cpu ventit hallom
Játéknál a házventiket manuálisan maxra tekerem és a vidikari - gtx 970 dual ventis- is beindul idővel tehát ilyenkor mindegy. -
Cs1csó
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest