- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgregoryan
tag
válasz
Reinhardt #65 üzenetére
Én is bevállaltam egy Core i5-ös 8 giga ram-os verziót!
nekem napi munkára kell a cégnél bent, ok persze hosszú távon (megvettem hozzá a port replicator-t is mert a Kensington USB replicator nem működött rendesen) külső monitorral fogom használni, de eddig nagyon klassznak tűnik!
Valószínű csak nekem ekkora nagy szám, de hogy egy tableten win10 fusson és bármit simán könnyen meg tudok csinálni, mint amit az otthoni gépen is.. az nagyon tetszikNeked Aksi idő ténylegesen mennyi?
én egy munkanapot simán el dolgozgatok vele, ok le van véve a fényerő és az energiatakarékos módot bekapcsolom, úgy is tökéletesen flott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest