- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Elolvastam a tesztet, köszi hogy belinkelted.
Ha kicsit erősebb lenne akkor nem is nagyon gondolkoznék, mert nagyon bejön alakra. Így viszon erősen gondolkodóba estem, hogy nem járnék e jobban egy Meizu Pro 5-el. Mondjuk csak azért váltanék Mi3-ról, amivel semmi bajom egyébként, mert mindenképpen fém borítású telefon kell.
-
tupacamaru
veterán
-
törölt tag
Cseszhetem, ha a Snapdragon nem enged hozzáférést a slotok kezeléséhez. Írok egy példát. Az ostoba Android szerint, a VOIP nem hanghívás, hanem csak netezés, aminél a GSM magasabb prioritású. De a slotok kezeléséhez nincs OS szintű hozzáférés az Androidban. Dual standby esetén, ha van egy bejövő GSM hívásod az egyik sloton, az bontja a másik slot netkapcsolatát és viszlát Skype, Viber, VOIP beszélgetés. MTK esetén, az MTK saját API -jain keresztül hozzáférsz a slotokhoz és a különböző adatkapcsolati módokhoz. Pl. tilthatod a 2.slotot, amíg az 1.sloton VOIP -ozol.
A másik pedig, amit korábban is említettem, a 800Mhz -es (B20) LTE hiánya. Sztem egy ilyen szintű teló EU -s verziójában, alap kéne legyen a teljes, EU -s LTE támogatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest