- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarbantia
aktív tag
Asztali monitorban szerencsére van választék, csak bírja az ember megfizetni...
Még a P51 is iszonyú drága, valahol örülnék, ha ~350e Ft körülre beesne használtan a 4K-s, netán Xeonnal...De jelenleg inkább olyan 450-500e+, annyit meg nem költök laptopra, így is sok, de munkára, és sok évre beleférhet. Még az is játszik, hogy P50 gép, és P51 4K panel bele. Sajnos a P50-be nem túl jó a kijelző.
Ami még zavar, hogy a P52 már nem kapott rendes dokkoló portot, csak oldalt, de fényes kijelzővel akkor se kell, ha 10bites. -
scarbantia
aktív tag
Szerintem meg túl van ez tolva egy picit. Persze nagyon jó a dreamcolor és én is örülök, amikor végre rendes kijelző kerül egy laptopba, de laptopon dolgozni nekem csak szükségmegoldás, és hozzátehetném, hogy egy A-TW polarizátoros Eizo után minden szar, de nem teszem, mert valójában egy jó DELL grafikus monitorral is lehet pénzt keresni, és igényesen dolgozni.
Laptop fronton én azóta elégedett vagyok, amióta van P51 4K, a közeljövőben be is szerzek egyet, és ha választhatnék, hogy FHD dreamcolor, vagy P51 4K, akkor tuti, hogy az utóbbi. Mindezt az Eizo mellett, a laptop csak azonnali munkáknál és helyszíni prezentációhoz kell.
Aminek szívből örülnék, ha a nagy képpontsűrűségű kijelzők nem csak 16:9-ben lennének, hanem akár 4:3-ban is. Pl. 4098x3072.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest