- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swami
senior tag
Remelhetoleg az uj keszulekek leszoritjak majd a 830 es 930 arakat.
-
MCGaiwer
addikt
mennyi az esélye hogy top hardver lehessen kapni emberi méretű telefonban?
-
atikó
őstag
remélem 940 lesz a típusa!
-
.LnB
titán
Én eddig nem is hallottam erről a Candy Crush-ről. De annyit emlegettétek, hogy gondoltam megnézem magamnak, és ezt a videót találtam L930 és iPhone 6 összehasonlítás: [link]
Egyébként miért olyan nagy szám ez a játék?
-
pitius
tag
válasz
Meteorhead #30 üzenetére
Candy Crush - Lumia 520 - langyos, és nem merül látványosan jobban, mint az androidos Galaxy Ace 2-n vagy Xperia mittoménmin(amik a családban vannak).
-
Meteorhead
aktív tag
Én arra gondolok, hogy MS nem kis energiát fektett az XAML alapú GUI rajzolásába, és nem véletlenüll szorgalmazták, hogy vegyék fel a fejlesztők. WinRT sem kicsit a sebességre van kihegyezve.
Az iOS alkalmazás hiába lesz univerzális app, ha a GUI-ja nem XAML-ben lesz írva, hanem legjobb esetben is UML-ben Qt-vel és a Windows kompatibilitás okán Angle-t fog használni, ami meg egy OpenGL->DirectX emulator DX 9.0c-ig bezárólag (nyílván GUI-hoz elég ez a feature szint).
Egyfelől a GUI is egy transzlációs rétegen fog keresztül menni, másfelől egy Lumia 520 nagyjából az iPhone 2 szintjét hozhatja combvastagságban. Az iPhone 2 már annyira legacy, hogy használt mobil boltba se nagyon árulnak, mert már senki nem fejleszt rá. Legjobb esetben a program host oldali részét egy iPhone 4-hez lövik be, aztán a GUI-ra meg ráhúznak egy middleware-t.
Félreértés ne essék, ez még mindig gyorsabb, mint a Dalwig VM droidon, de már az is kihalóban van a natív applikációk érkeztével.
Nem fikázni szeretném az iOS és a Droid programokat (bár nagyon úgy tűnhet), de mindkettő valamilyen módon egy ökoszisztéma elég sok implicit peremfeltételllel. A hardver park amin futnak, az egy ilyen. Angle is egy nagyon jó cucc, desktopon még el is bír a CPU plussz egy absztrakciós szintet, de mobilon mindentől ódzkodnék ami emulál akármit is. Nem fogják venni a fáradtságot, hogy a gyengébb Lumiákra is leskálázzák a programot (illetve kioptimalizálják), hogy elmenjek rajtuk.
-
B1T3
addikt
válasz
Plazmacucci #32 üzenetére
Azért ha ez mindenkinél így lenne, 1-2 csillagos értékeléseket kapna az alkalmazás.
Én úgy vagyok vele, hogy bár tényleg megtörheti a platform egységességét picit, de inkább jelenjenek meg ilyen módon az appok, mint sehogyan sem.
-
liquidgold
tag
válasz
Meteorhead #30 üzenetére
820 ból nem csinált "rezsót" és a sebesség is rendben volt...pedig a 820 már nem mai darab
-
válasz
Meteorhead #30 üzenetére
Ezt adom, a Candy fél óra alatt kettővel osztotta a fullra töltött 1520 töltöttségi szintjét.
-
Воланд
titán
válasz
Meteorhead #30 üzenetére
ios portbol univerzalis alkalmazas lesz, semmi kihatassal nem lesz a sebessegre.
-
Meteorhead
aktív tag
Hát ha a Candy Crush így készült, akkor halálra van ítélve a dolog. A telepítéssel semmi gond nem lesz, a portolás része hogy APPX fájlt kell létrehozni, ami aztán uganúgy kerül be a Store-ba mint az összes többi. Ez tök láthatatlan lesz az emberek számára.
Ami szembetűnőbb lesz, az a sebesség. Candy Crushra is azért panaszkodnak, mert rezsót csinál a telefonból. Pedig ez egy full 2D játék. Ez Commodore-on is ment anno. A Gameloftos Pastry Paradise klón nagyságrendekkel jobb (a minőség a szokásos Gamelofté), pedig abban még animált 3Ds modell is van.
Alapvetően az Androidos programokat messz-messze nem olyan vason tesztelik, mint ami a WP-s modellekre jellemző. Ami miatt jó volt eddig WP, hogy gyengébb hardveren is prémium érzést keltett, az evvel a húzással lesz a múlté. Nem fogom jobban érezni magam, ha portolnak egy halom programot, amik aztán tetű lassan fognak vánszorogni. 10 évig nyögtünk a konzol portok terhe alatt, amit Win 10-zel ugyan egy csapásra megszűntetnek, azonban most kezdődik a mobil portok kora.
Aki örül annak, hogy elárasztja majd a Store-t az Android és iOS portok tömkelege, az várja ki amíg feltelepíti a Lumia 520/620-asára és aztán sírjon velem együtt.
-
Béééla
őstag
Nem látom a "nincsenek windowsos flagshipek és amúgy is szaracsempe" posztokat, mifene.
Ezekkel már lesz értelme a TV-re castolni a második kijelzőt. Jóféle.
-
M5Norbi
őstag
Nagy dilemma bár nem is biztos.....
Hardveresen mindkettő csúcs lesz,tehát itt nincs nagy dilemma.
Kijelzőben szintén durva lesz mindkettő még kb a méret is egyformának ígérkezik.A külső befolyásolhat bár ez manapság egy kijelzőre és némi keretre korlátozódik és csúnya valószínűleg egyik sem lesz mégha ez egyéni dolog is.
Ami dilemma az inkább a rendszer....Android vs WP10...... -
xmaas
őstag
Jo kis lumia 930 as utod 5"-5.2" ugyan akkora keszulekhazban turbozott kameraval ,bovithetosegel es rohanok a boltba
-
SoC-vel
Ezt hogy sikerult kiejteni? Esocével?
Még a system on chip-el esetleg, de ez igy is fura
-
drfedayn
tag
Cityman vs. Note 5 ez itt a kerdes kit valasszak
-
törölt tag
Azért remélem majd jön valami jó kis felső-közép kategóriás cucc mondjuk 4,8-5,0"-os kijelzővel, minimális kávával, de 2GB memóriával. Bár azt nem is tudom, hogy milyen SoC-ot látnék benne szívesen. Kellene a 14nm, de az elég lehetetlennek látszik idén nyáron. Talán majd Karácsony környékére inkább, de akkoriban nem szokott új telefon jönni.
-
.LnB
titán
Én örülök ezeknek a pletykáknak. Az 5,7" lesz nálam a nyerő. Az 5" szerintem kicsi. És érdekes módon én az esetek 90%-ban tudom egy kézzel kezelni, nem zavar a zsebemben, de sokszor gondoltam már rá, hogy lehetne nagyobb.
-
netpeti98
addikt
A Crossy Road Unity alapú, onnan meg nem nagy munka lefordítani másik platformra.
Luck Dragon: a telepítéssel nem hiszem, hogy baj lesz. Az átalakított appok a Windows Store formátumában lesznek. A nagyobb probléma inkább az, hogy nincs megszabva a dizájn, tehát lesz egy pár appp ami nagyon el fog ütni a rendszer kinézetétől.
-
h-yle
addikt
válasz
Luck Dragon #9 üzenetére
Candy Crush is így készült semmi baja nincs. És, bár forrásom nincs erről, de sztem a mostanában kijött Threes, Monument Valley, Crossy Road, és Hitman Go is hasonló kaptafa.
-
h-yle
addikt
Imádkozom, hogy legyen Snapdragon 808-as FHDs modell értelmes (L930 kamerája nekem jó) kamerával 5-5.5 méretben.
-
-
NGA
addikt
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Semmi gond nem lesz a telepítéssel, simán letöltöd a Windows áruházból.
-
kbyte1024
veterán
Legyen 4,7?
-
Polllen
félisten
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Én is valami max 5"-s telót várnék, kicsi kávával. De inkább kicsit kisebbet.
-
L4mie
veterán
Ahh megint lemondhatunk az értelmes 1 kézzel kezelhető méretről :S
-
-
csizi90
aktív tag
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
A pletykák szerint 5,2" lesz.
-
Nagyon várom már őket ,főleg a kisebbik változat lesz "számomra" impozáns remélhetőleg 5" fog megállni a kijelző méret növekedése. Azt pedig hogy ezzel könnyítenek a fejlesztők munkáján,és az androidos és ios-es applikációkat átültessék az ablakos rendszerre , ezt pedig még jobban várom, de egyben tartok tőle hogy sok gond lesz vele. főleg az appok telepítésekor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest