- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ailton
tag
-Ez a másik dolog, amiben szerintem változni fog(nak) a következő iPhone(ok), a név. Fél évvel ezelőtt volt egy cikk arról, hogy valószínű az Apple valamit kezdeni fog az iPadek nevével, mert már követhetetlen volt az elnevezés -főleg a "New iPad", ilyen rövidtávú gondolkodást egy ilyen nagy cégtől- és valóban jött is az "Air" - bár lehet, hogy ezzel még nagyobb szarba keverték magukat-, nem lennék meglepve, ha az iPhonenál is lenne változás...
-Szerintem, fel kéne hagyni a "C"-vel, "szép" volt, "jó" volt, de kell a francnak, egy méret változás pont elég indok lenne, hogy két prémium telefont lehessen kiadni, valóban prémium szegmensbe. (És akkor az egész világ számára ki is derülhetne, hogy valóban kell-e nagyobb kijelző az Apple híveinek
)
-
Ailton
tag
válasz
blackydan #157 üzenetére
Szép dolog, hogy megfér az ios a droid mellett, de meséld el nekem, hogyan fér el mindez a zsebedben?
Más: Nem hinném, hogy az Apple egyszer csak felhagy a kisebb méretű kijelzőkkel és két telefont is kiad egyszerre gigantikus méretekben, de gondolom ezt senki nem is veszi komolyan. Arra gondolom lehet számítani, hogy lassan jön egy ténylegesen nagyobb kijelző, de nem hinném, hogy a piacnak tényleg olyan ordító szüksége lenne rá.
(Egyébként én azok közé tartozom, akik azt mondják, hogy a többi gyártó marketingje viszi az embereket a nagyobb kijelző felé, nem az Apple a kisebb felé.)
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával