Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Androiddal jönnek állítólag és szerintetek érdemes rá várni? Z10-et használtam tetszett is csak az zavart, hogy a saját alkalmazásokból nem nagyon találtam olyanokat amit én szoktam használni pl. otp és Google áruházból kellett letöltenem. Androidon rengeteg app van és nem tudom hogyan oldják meg, hogy ne veszítsen a BB az eddigi presztizsé-böl.
-
törölt tag
Új vezető került a Blackberry készülékértékesítés élére ez talán lehet pozitív vagy akár negatív is de gondolom az új ember feladata több készülék eladása lesz mivel hasonlóan "bukta" van mint MS-nél. Sokáig használtam BB-t nagyon szerettem, de sajnos nem történtek fejlesztések és ültek a vezetők a babérjaikon. Az Androidos Priv megbukott eladásai nyögdécselnek a magas ár miatt érthetetlen volt mikor kijöttek vele, hogy ennyi pénzért ki fogja lecserélni régi megszokott BB telefonját ráadásul droidra? Ezek az új telefonok amiket bemutattak biztosan szépek és jók lesznek erre a Blackberry biztosan kezességet vállal, de az ár Androidos fronton nem egyszerű hiszen óriási a választék. Én sok sikert kívánok nekik, hogy sikerüljön talpon maradni de úgy néz ki ezt csak az Android berkein belül tudják megmenteni.
Ui.: Mikor a Nokia nem akart Androidot futtatni a telefonjain, hogy megmentse a mobil részleget hibát követett el és érdekes, hogy ha Microsoft megállapodás miatt lejár a szerződése és újra telefonokat gyárthat valószínűsíthető, hogy droid lesz ott is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest