Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
V-Rally-t sokan szerették, és nem azért mert ultramegabrutál szimulátor... Az NFS Underground 2 fizikája is egy nagy nulla, köze sincs a reaitáshoz, mégis odavolt érte mindenki... vagy pl az Outrun sorozatnak sem. Nem csak szimulátor lehet jó, hanem egy ARCADE játék is...
Nem mondtam egy szóval sem hogy a V-Rally egy SZIMULÁTOR.
Szóval nem értem mire ez a nagy felháborodás...
Egyébként lehet hogy V-Rally 2-re gondoltam... (vagy 1-re)
Válassz! -
D.Va
őstag
Érdekesség: a legendás V-Rally 3 fődesigner-e a Kylotonn-nál dolgozik a WRC szérián (a WRC 5 óta), aminek szintén a Bigben a kiadója... Surprize?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged