Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
otoaak
tag
Samsung dizájnból 90%-ban azoknak van elege akik amúgy se vennének samsungot. Szépek meg jónak tűnnek ezek a ZTE meg Huawei telefonok papíron de összességében azért még nem tartanak ott mint a neves gyártók kell még egy kis idő nekik. A 20k különbség már sokaknak csábító lehet akik csak az árcédulát nézik de van azért ott különbség bőven, azért aki csúcs telefont vesz az nem csak az ár alapján dönt... az LG is olcsóbb szokott lenni kb. egy ennyivel és mégse megy nekik úgy a szekér. Mindettől függetlenül én szurkolok a Huaweinek pár év és simán bevállalok én is telefont tőlük de szerintem most még kicsit korai.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest