- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Dzépek,jók csak nálunk,hazánkban iszonyatosan "Drágák" igaz ezek nem napi/Nép-Prolik/ pénztárcájához vannak szabva.
-
GALARDO
addikt
Valaki kidobhatna, egy ilyen minimál árfekvésű wines tabot is.
-
wii90
tag
1-2 hozzászólásba bele tekintettem de nekem konkrétan megvan a szubjektív véleményem. Telefonba habár iPhone párti vagyok a Note és főleg a Note II abszolút favorit, de és itt a lényeg ezen van, ha már TAB akkor iPad az legyen mini vagy iPad. Engem nem lehet vagy is nem tudott egy készülék sem meggyőzni az ellenkezőéről de kíváncsian várom a következőt és a következőt.
-
wertigo1984
őstag
Soha nem értettem almát és samut. Mindkettőjüknek óriási rajongó tábora van, erős gépeik vannak, évi több milliós pluszt könyvelhetnek el és mégis egyre többet és többet akarnak?
Ugyanilyen hardverrel várom a Tab3 7 collt 3G-vel, és akkor én leszek a legboldogabb ember. -
-Mosquito-
őstag
Többet vàrtam volna.
Erre tuti nem cserélem a p6800-at le.
-
besko65
tag
Nekem kifejezetten tetszik. Bár szép is lenne, ha nem tetszene, mert note 10.1-em van
Viszont itt még egy kicsit feljebb is húzták a proci órajelét, tényleg egy note 2 hw. lehet benne. -
lmisi
senior tag
Nem a legszebb, de ha cirka 80 -90 ezer jó Magyar forintka között lesz, benevezek egyre. 2 giga ram, microsd, még a nexus7nek is odaver rendesen, nemcsak a ipad minisnek.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Ez tènyleg jó lehet!
Hajrà! -
Hina
aktív tag
Nekünk csak jó, ha van konkurenciája egy terméknek. Az árakat kordában tartja.
-
pigmeus
tag
Legalább az előlapi kamarát középre raknák!? Tiszta vacak így skypolni, oldalt kell tartani, hogy lássanak normálisan.
-
Luperator
tag
Nagyjából kap egy Note 2 hardvert?
Az árára kíváncsi leszek, a mostani 7"-os tabletjük sem épp olcsó.
-
RaveForce
veterán
lassan egyszerűbb lenne, egy adott hardver specifikációt kérni 4től 10collig és lehetne választani,h HD v FHD felbontásban legyen...
-
Ebbe még az Exynos 4 Quad van?
-
xperiasigi
őstag
nem rossz szeretem a kis tableteket de megint ugy érzem h a samu ugyan azt a dizájnt adja minden kszülékére az a snassz gagyi hatásu(vagy az is) müanyagot és enyi ....
-
bambano
titán
bocs, hogy offolok: anno a samu belengette a 12 collos tabletet. lesz abból valami?
-
BoC1ka
senior tag
Pont hogy nem. csak idegesítő, hogy azok az emberkék, akik android pártiak, de inkább apple ellenesek elolvassák az apple-ről szóló híreket, -vagy még azt se- és egyből lecsapnak a fórumra. Ez azt eredményezi, hogy másfél óra alatt 150hsz. Hiányolom azokat az androidot kedvelő embereket az úgymond "hazai pályájukon" megjelenő cikkek fórumából, ahol legalább annyit hozzátesznek hogy hm ez érdekes, netalántán milyen előnyökkel illetve hátrányokkal bír konkurens gépekhez hasonlítva.
Nemhinném hogy trollkodtam a kérdésemmel. Megnézed az apple cikkeknél az első értelmes komment valahol 80.-nál van. itt össze se jön annyi....nekem ez nem tetszik.
(#14) Tomajdon
ICS óta úgy tudom nincs külön felülete a tableteknek és telefonoknak, összeolvadtak.
-
rolii21
aktív tag
" gerjesztett árverseny miatt –egyértelműen a végfelhasználók profitálnak "
Hát pl az iphone nem lett olcsóbb
-
banhammer
veterán
Arra lennek kivancsi, hogy mennyivel lesz lebutitva (gondolok itt a sebessegre) a Note 10.1-hez kepest.
-
Tomajdon
aktív tag
Úristen hogy néz ez ki!!!
Miért kell elmosni a tablet és telefon közti határokat?? Ez a legnagyobb bajom, ott a nexus 7 úgy néz ki a felülete mint egy telefonnak, ott az ipad mini úgy néz ki mint egy nagy iphone... Én tabletet akarok venni, nem telefont, szóval nézzen is ki tabletnek (pl ne legyen felső értesítő sáv, csak alul legyen kettéosztva, meg ilyenek)!! Csak az a baj, hogy az a 10"-os kategóriára igaz, nekem meg az ideális a 8" lenne. Tökre megörültem hogy jön egy 8"-os note, de ha így fog kinézni, biztos nem veszek.
-
Ace owner
addikt
Megeszi reggelire az ipadet. Kár hogy jó drága lesz..
-
puskint
tag
Ezekkel a speckókkal túl sikeres nem lehet, a ceruza önmagában nem fogja eladni a gépet. Nagyobb felbontással és a megszellőztetett nyolcmagos processzorral ütős lett volna, de így nem licitál az iPad mini fölé, és az árával sem fog hódítani, mert Samsung és nem Ainol vagy akármi.
-
Angel1981
veterán
Ha már tablet (vagyis ultramobil tartalomfogyasztó eszköz), akkor szerintem EZ a jó méret, méghozzá 4:3 képarányban!
A 7"-os túl kicsi, a 10"-os túl nagy! -
bAtt001
addikt
"vonzó ár", valahol biztos az lesz de nem nálunk
meg azt sem értem miért kell keverni a táblagép és a telefon neveit. igazán kitalálhattak volna táblákhoz valami mást mint a note...
-
Szép is jó is de egy sony- kisebb tabletre is kíváncsi lennék ha már ezek léteznek
-
BoC1ka
senior tag
ilyenkor hol vannak az uncsi, láttuk már, ásít, semmi innovációs emberkék az iphone hírek fórumaiból?
meg az úristen csak 720p felbontás? hol marad a full hd?
-
sdd2
veterán
Ha jó ára lesz tényleg, akár tarolhat is.
-
a.sebi
őstag
Valami váltás nem ártana ez ugyanúgy néz ki mint a tab 10.1 em
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest