Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz SylverR #20 üzenetére

Aha persze 1 hónap, akkor magyarázd már meg nekem, hogy az nV 2015.04.08-as - GTAV GameReady driverre hogyan lett kiadva 2015.04.12-én - ez még egy hét sincs, nemhogy egy hónap...
    De még ha annyi is lenne nem egy hónap telt el hanem négy...
    Ja és az nV március és áprilisban is adott ki WHQL drivert + 1 bétát...

" A ZeroCore kb nem érdekel. Sose használtam a gép Sleep módját, mert semmi értelme "

Attól, hogy téged nem érdekel még mást igen, de akárhogy is nézzük bugos a kártya egyik hypeolt funkciója és még csak ki sem tudod kapcsolni...

"Hát akkor hajrá, írj ilyen cikkeket, és posztold a helyükben, ha hiányolod. Engem nem hoz lázba, nem is érdekel."

Nem dolgozom az AMD-nél úgyhogy nem az én dolgom, mellesleg ha érdemben nem tudsz válaszolni felesleges...
    A lényeg az volt, hogy az AMD-nek bőven lenne mit a supportján javítania, mert nem csak a konkurenciához, de önmagához képest is rontott az utóbbi években, attól hogy ignorálod még nem lesz másképp...

törölt tag

válasz SylverR #14 üzenetére

Miben is jobbak ? 4 hónapja nincs WHQL driver, azért negyedévente illene kiadni egyet, ha már 1-2 havonta nem volt jó nekik...
    Most itt van ez, hogy 1.5 hónapot késnek a CF-es FreeSync támogatással, ok nincs annyira elterjedve, nem lehet számon kérni de kétlem, hogy azokat vigasztalná akiknek már van ilyen konfigurációjuk...

A ZeroCore 2011 óta problémás mert a driveres komponens ami felébresztené a kártyát (meg lehet a bios is...) bugos - a 2014.12-es driverrel (3+ év után !) próbálták javítani továbbra is sikertelenül...
    nV-nél a teljes DX10-es szériáig visszamenőleg van Win8/8.1-es drivertámogatás, míg AMD-nél csak a Win7-es van, de még az sem bugmentes...

Azonkívül a support nem csak a driverekből áll, mai napig hiányolom AMD részéről az ilyen cikkeket: [link] aki nem ért annyira hozzá marha nagy segítség, de még én is szívesen olvasom/nézem az összehasonlításokat, hogy melyik funkció milyen változást hoz, mennyire teljesítményigényes. Nem hiszem, hogy nincs egy munkatárs aki ne tudna hasonlókat csinálni, de minek...

törölt tag

Ők már a "jövőre" készülnek nem holmi FreeSync-re, meg driverekre :))

Support terén mindig is elmaradásban voltak, az utóbbi időben meg egyre jobban hanyagolták a drivereket és ezt nem a minőségre értem...

Új hozzászólás Aktív témák