Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• justmemory

senior tag

válasz janeszgol #6 üzenetére

... mert dizájnt könnyebb lopni, mint technológiát... Most komolyan... Az ugye biztos, hogy nem az iPhone X után kapott mindenki a fejéhez, hogy "húú, akkor alakítsuk át a dizájnt", hiszen nem sokkal annak megjelenése után érkeznek ezek, és nyilván idő, mire mindent szépen lefejlesztenek és tesztelnek, tehát tuti van ipari kémkedés (jééé...!). Igen, lehetne technológiát is lopni, de az már biztosan gázosabb lenne, ugye. A kinézet meg pont olyan, hogy... megosztó, tehát addig is tudnak úszni az árral, és ahogyan a trendeket elnézem, a notch marad, akár a kameraelrendezések is maradnak, aztán így is, úgy is meg fogja venni szépen annyi ember, amennyivel ők kalkulálnak. Vagy nem. És akkor majd lehet tanakodni, hogy mi lehet a baj.

Mert milyen érdekes már, hogy a telefonok kapcsán a nagyobb tömegeket a dizájn érdekli, és nem a belbecs... Hmm... De olyat még nem láttam/hallottam, hogy egy gyártó tönkrement volna, mert a márkahű vásárlók azért nem vettek tőlük valamit, "mert másolat"... És ahogyan írtam is, egy idő után minden másolat lesz, tehát... Mit is fogunk akkor vásárolni...? :) ;]

Új hozzászólás Aktív témák