- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
A szövegértés nehézkesen megy. Nekifutok még egyszer a kedvedért:
az idióta vett egy 4 méteres lucfenyőt 40 ezerért, majd elment a 4 tigris piacra és vett hozzá 30 méter égősort ezeöccáé'. Majd fogta a fejét, amikor a szar izzó miatt kigyulladt a fa.Gondom nekem se volt soha alkatrésszel, de csak azért mert Vargáné és tsa. táp helyett valami egészséges típusút vettem, amikor kb. 100 ezret költöttem egy új gépre. Az analógiát remélem kezded érezni.
A példában említett alaplap is csak csúcs-APU-k mellett kapott lángra, A6 mellett simán muzsikál. De annál erősebb procikra sose volt szerintem tervezve. Végül kénytelen voltam az A85-ös nagytesóját venni drágábban, de cserébe nem kell félnem, hogy baj lesz, pedig nem tuningolok hanem mindig underclockolok. Az ember arra költsön, amire kell. Ha atomos gépet rak össze az ember, akkor nem kell 8+3 fázis, de ha az i3-ra méretezett lapban elégtelen működést nyújt egy i7, ne lepődj meg. Igenis számít az alaplap tervezése.
-
Béééla
őstag
Például kigyulladós alaplapok?
Asrock FM2A75-ITX például híres arról, hogy megvették bele anno az A10-5800k-t, majd sorozatosan cserélték a deszkát, mert a 3+1 táp rendszeresen kigyulladt (a videón meg ugye "csak" piszok forró, majd kigyullad az is, keress rá képekre vagy újtojás.com-on az értékelések elolvasása érdemes)Majd egy esetleges lakástűz után elgondolkozol hogy megérte-e spórolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest