Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boby8709
csendes tag
válasz
Blizzardking #16 üzenetére
"Akik manapság reneszánszukat élik ebben a középkorban morálisan megrekedt pszeudo-ázsiai országban."
Minden mással egyetértek amit írtál, ám ez az utolsó mondat egy kicsit sántít szerintem. Herótom van attól amikor a kritika annyiban merül ki, bármilyen témában, hogy "mert Magyararországon", meg "mert a magyarok". Itt még a nap is máshogy süt és minden szar meg minden ótvarabb mint más országokban.
Voltam már jó pár európai országban de én rózsa illatú kutyaszart még egyikben sem találtam.
Egyébként amiről előtte nagyon jókat írtál, nem nemzetiségi kérdés, hanem társadalmi és már egy ideje globális társadalomban élő fajként tekint az ember saját magára.
Mindenhol vannak trollok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több másik koncepciókészülék is tiszteletét tette a Lenovo Tech World '17 kiállításon, bár kétségtelenül a hajlítható mobil volt a legérdekesebb.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest