- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az pont egy véletlen d.
Sajnos elég vastag ujjaim vannak, mobilon elég gyakran mellécsapkodok.
Nekem még az rémlik anno a JonnyGururól, hogy az Enhance a Seasonic szintjén volt, de azt is hallottam, hogy mára már nem igaz. Volt is tőlük tápom régebben, és tényleg nagyon jó volt.
Ma már szinte csak Seasonic van, bár van egy SFX Chiftec is, azzal sincs semmi bajom.
Ja, meg van egy Chieftec külső táp is. -
Véleményem szerint az FSP már nem top gyártó. A belépő cuccai kimondottan megbízhatatlanok lettek. A Seasonic ezt nem követte el. Bár nálam már ment tönkre nem rég egy AX Corsair, Seasonic belsővel.
Az Enhanced kimaradt a felsorolásból, pedig szerintem komolyabb minőséget képvisel, mint az FSP.Nincs bajom az FSP-vel, a Corsair egy Aurunot váltott, de mostanában több elfüstöltett láttam, ami zavaró. Chieftec-et pl. nem.
-
válasz
macilaci78 #17 üzenetére
Ennyi erővel lehetne fémszínű is. Azért, mert nem látod, még lehetne ízléses.
-
-
Borzalmasan néznek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest