- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Az első is tetszett, biztosan ez is jóféle lesz.
-
-
vimes
senior tag
Kedvelem a Huaweit, de ezt most elcseszik. Én a P6S-sel meg az új Mate-tel is vártam volna még, és a k3v3-at tettem volna mindkettőbe.
-
enonlui
tag
Nekem is nagyon tetszett az 1
Még azon is gondolkodom hogy el cseréljem a Samsung Galaxy Note II.-met. Igazából nekem csak a nagysága kell. Amikor rá beszéltek engem hogy nagyon is kell a nagy kijelzőjü telefon a használhatoság és az élmény miatt akkor csak bólogattam. De amikor megvettem a note II-öt. Akkor az első 1 hét volt szokatlan, de utána nagyon megtetszett. És nagyobb kellllllllll!!!!!!! -
kengyel
nagyúr
Az "elődje" volt a kezemben, meglepően jól muzsikált. Ez is szép nagy tepsi lett
-
B.i.L
senior tag
válasz
kecskebégető #10 üzenetére
Teccetős!Aksira leszek kivi,meg üzemidőre.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
Peaceliker #9 üzenetére
Remélem "chapai"-t nyitni
Egyébként én is kiváncsi lennék rá.Mert Sajnos a P6-ban levő saját cuccnem túl acélos...(Mindenapi feladatra ok de játékok és egyébb erőforrást igénylő cuccoknál elvérzik.) -
Peaceliker
addikt
Mit tud ez a SoC?
-
kecskebégető
aktív tag
Mire piacra kerűl 4.4 lesz rajta ha jól olvastam a kínai forumokat.
-
Cyberpunk
félisten
Semmi extra n+1 szappantartó.
-
<Adamsky>
nagyúr
A hátlapról szvsz. nehéz egy kép alapján véleményt mondani. Én pl. simán "belelátok" egy olyat, amilyen a HTC Desire-m hátlapja. Matt, jó minőségű, nem csúszós, gumi szerű. Nem látszik rajta semmi, és nem kopik. Lehet annyira nem fancy, mint egy full üveg hátlap, de aki nem villógni akar vele, hanem használni, annak ez 100x jobb választás. Az más kérdés, hogy - a méretéből adódóan - ezzel mégis nehéz lesz elvegyülni a tömegbe.
Én már várom a 8"-as telefonokat, amikből egy kicsi 7"-es tablet-et lehet előhúzni (nem padphone, hanem phonepad)
-
dsr
senior tag
Nem rossz , de az a hátlap , meg egy 4.3 elfért volna rajta.
-
Lecs@
addikt
Ezdecsúnya lesz szegényke
-
Nigér
őstag
A jelenlegi, első Máté is patent, ez is az lesz!
És reméljük, hogy akksi póverben(4050mAh) sem adják alább az elsőnél...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei óriásmobiljának első kémfotóival együtt a részletes adatlap is napvilágot látott.
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest