- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én inkább azt nem értettem a képekről, hogy átlátszó amoled kijelzővel hogy lesz fekete a rajzok körül minden. Illetve tök egyszerűen megoldható: az amoled alá kell egy lcd, mint az aktív 3d szemüvegek shutter-ei és kész. Megyek, le is védetem az ötletet.
A koncepció amúgy nagyon tetszik. -
benjonino
tag
Ez egy óriási nagy krumpli, ami előröl fotózva nagyon tetszetős.
Óriási batár. Ha felteszi egy normál halandó a csuklójára, ormótlan. De első fecskének megteszi!
A seiko-nak van egy olyan mechanikus órája, amiben van egy nagyon pontos kvarc szerkezet is. Mivel a legjobb svájci mechanikus szerkezeteknek is napi 10 sec a pontossága, míg a kvarc óráké havi 10 sec, ezért ebben az órában a kvarc vezérli a mechanikust, hogy most egy kicsit gyorsabban járjon, most meg egy kicsit lassabban. Így érik el azt, hogy mechanikusnak hirdetik, de kvarc-pontosságú.
Ezt az elvet nyugodtan átültethetnék ebbe a mechanikus okosórába, azzal a különbséggel, hogy az okosság része persze naponta szinkronizálhatna a net segítségével, így úgy hirdethetnék, hogy:
Mechanikus de atomóra pontossággal!Ez csak egy ötlet, amit nagyon egyszerűen ki lehetne vitelezni, cserébe nagyon hangzatos lehetne a szlogen!
-
Wajk
addikt
nem kérte senki, hogy fizess érte, most még nem is lehet, várd meg míg elkészül, csekkold aztán megveheted úgy hogy élőképeket/videókat láttál. Szerintem nem bonyolult...
Szerintem nyárra, mire indul az előrendelés is, már konkrétabb képek és infók lesznek...
(#49) dabadab: az 5tlet szerintem attól még jó, és ha ez a concept csak arra lesz jó, hogy esetleg egy más cég továbbgondolja, vagy hasonló de még jobb órát kiadjon, szerintem már akkor megérte... persze akkor nem a Kairos-nak
-
dabadab
titán
Ja, errol van szo. Ezek pont olyan, mint a jatekok. Addig, amig renderelt konceptvideok vannak csak, addig konnyu mindenfelet mutogatni meg mondani, de mire eljutnak odaig, hogy le kell tenni a konkret termeket es annak a valos eletben kell mukodnie, addigra ezek elegge el tudnak olvadni (lasd meg: Watch_Dogs).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- Motoros topic
- Autós topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest