- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Ne menjünk bele sztem sem, de bármilyen hihetetlen a gazdagság szoros összefüggésben van az emberek jövedelmével...Országokat összevetve és országon belüli összehasonlításokkal is másként lehet definiálni a gazdagságot...az átlagkereset pedig úgy jön hozzá, hogy országon belül 300k NETTÓ jövedelemmel bizony az illető már nem a szegény kategória és a jómódú jelzőt is sztem túllépi...
Amúgy ekörüli bruttó fizetéssel már nem túl nagy kunszt egy ilyen telefont megvásárolni, attól függetlenül, hogy sztem is a 3GS árazása egy nagy vicc...
-
Polllen
félisten
Azért nagyon értenek itt a pénzbehajtáshoz...Ha nem lenne elég, hogy új iphone még bedobjuk a nincs is annyi, amennyit ti szeretnétek, gyorsan szaladjatok a boltba MOST megvenni, mert 2-3 nap alatt elfogy a készlet és legközelebb hát...1-2 hónap múlva lesz csak...persze akkor már mérsékeltebb áron...(vagy a 3g árát nem akarja tré csökkenteni és akkor más megoldás nincs, drágítjuk a 3gs-t...
)
Ultrabrutális lehúzás, de aki ennyire türelmetlen az fizesse meg az árát...;)
Anno a 3g-nél is tolták, hogy mennyire nincs meg mittomén aztán szeptemberben mikor megvettem 2. nap kihozta a futár...bah...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest