- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#95462144 #103 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy ami jó az jó, lszrom, mi van ráírva, nekem nem presztízskérdés. Majd ha lesz egy Rampage VI Apex, vagy egy Maximus IX/X Apex, EVGA 390 Dark színvonalú MSI alaplap, akkor olyat fogok venni. Addig meg részemről meg maradhat a színes, szagos marketing kedvelőinek.
Egyébként az MSI-vel nincs bajom, most is MSI RTX 2070-et használok teljes megelégedéssel.
Minden gyártó gyárt szemetet, amíg van szar lesz veréb is. -
DraXoN
addikt
válasz
#95462144 #98 üzenetére
egyáltalán nem mondtam, hogy az összes nagy lesz, evvel tisztában vagyok, tudom, hogy csak R9 re van pletyka amik elvileg nagyobb TDPvel jönnek...
De alapnak gondoltam, hogy ez egyértelmű lehet (hogy a kisebbeknek nem kell annyi "kaja" és kevesebb lesz a hőtermelés), így nem akartam részletezni...Tyrel:
pont ő is húzott már le MSI alaplapot, az SMxxxx mosfetes darabok kerülendőek attól még...
De a hűtéssel egyetértek, sajnos sokszor a design áldozatává válik a valódi hűtőborda és csak valami formára vágott alumínium tömb, ami csak épp, hogy jobb mint ha semmi se lenne rajta.
De azért a P4 érában sokkal jobb hűtő volt egyik-másik vrm-en (csak csúcslapokon volt jellemző, de volt) ... valódi lamellák, alumínium-réz keverék ... csak nem menő manapság mert nem "designos"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest