- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
válasz
Perlantonio #34 üzenetére
Mielőtt trollnak gondolsz, nézz azért utána kicsit!
Persze, hogy mindenki alma akar lenni, sokszoros áron eladni túlhájpolt cuccokat...
-
Z10N
veterán
Kivancsi vagyok, hogy az aliexpressen es tarsain mennyiert fogjak adni, illetve idehaza a xioaomi shopban. A 4GB pedig no comment, annyi van itthon htpc-ben
-
leslien
nagyúr
-
akooos
veterán
A MIUI valóban az egyik legjobb UI. Nincs testreszabhatóbb, egyedibb és könnyebb UI nála (talán a WP könnyebb).
Minden droidos telefonomon MIUI-t használtam eddig és egyiken sem csalódtam benne, ha jó lesz a Mi Note Pro még akár ki is próbálom pár hónapig, elvégre a Xiaomi nem egy szar márka. -
válasz
alkatraz3000 #33 üzenetére
Nem tudom, nalam volt iPhone is, de valahogy a MiUI vitt eddig mint funkcionalisan.
Ez talan a legfelhasznalobaratabb rendszer, persze ez szubjektiv kijelentes.
De tegnap volt nalam ismet egy Hongmi Note. Lenovom van, de kb ha kihoznak vmi olyan modellt csak a MiUI okot ad a valtasra.
-
Perlantonio
csendes tag
Inkább erre nem válaszolok
Maradjunk annyiban,hogy szeretne minden mobil alma lenni csak nem teheti meg
Jómagam nagyon szeretem,de az üzletben minden egy másik cég terméke (mint ahogy évek óta) és nem igazán tudunk együtt működni sok esetben! Ezért váltok vissza droidra az I6 ról,mindenesetre érdekes és teljesen pozitiv kis kitérő volt pár hónapig.
-
válasz
Perlantonio #29 üzenetére
Reszemrol a cseresznye, semmi gond, kicsit lehet nyers voltam, nem celom hitteriteni.
Tomi_ohl leirta
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Perlantonio #25 üzenetére
Itt ülök a kezemben egy Mi3-mal, nem hiszem, hogy copy lenne.
De mindegy, úgyse tudnálak itt csak úgy más belátásra téríteni, úgyhogy tényleg nincs értelme vitázni. Talán pár év múlva mást fogsz mondani.
Mindenképp pozitívum, hogy legalább nem szajkózod minden topikban, hogy kínai = sz.r. -
DummyBoy
senior tag
válasz
Perlantonio #29 üzenetére
Ha almáról váltasz, akkor már elegendő tapasztalattal rendelkezel a kínai termékekről
-
Perlantonio
csendes tag
Gyerekkoromban is utáltam a kínai tornacipőt meg a hasonlo sz@rokat ezért berögződésből is taszítok mindent ami onnan jön ( vagy legalább probálom). Tudod ha az sznobság,hogy arra se vagyok hajlandó,hogy megnézzek 1-et akkor vállalom:sznob vagyok! De ettől függetlenül nem hordom le a Xiaomit,ahogy elöbb is írtam biztos jó teló csak nem nekem
Számomra további negatívum,hogy copy,de ezzel sok érdekességet gondolom neked sem mondtam! Az összes fórum ettől hangos
Remélem nem bántottalak meg,ha igen akkor elnézést!
-
válasz
alkatraz3000 #27 üzenetére
Erre már inkább nem mondok semmit... Ha Neked ez jó , és örömöt okoz, csináld!
Telibe le...om, hogy ki kit másol... Főképp ennél a telefonnál
-
alkatraz3000
senior tag
-
válasz
alkatraz3000 #13 üzenetére
ööööm ,már unalmas ...
Én ha most akarnék top quality-t akkor midenképp ezzel kezdeném, de mondjuk nekem a sima is túlzás...
Mi4i, és kész
@Perlantonio: Ha nem használtad, ne formálj véleményt
utána lehet. Picit nézelődj, fogj meg pár terméket, és akkor utána.
Manapság nem értem , ekkora divatőrület vagy sznobság van az emberekben, hogy a kínai az ciki?
Jah, emlékszem, anno a koreai volt a ciki,... azelőtt meg a japán... 2 év, és a kínaiak megvesznek mindent kilóra...
-
Perlantonio
csendes tag
Látom megértetted a mondanivalóm lényegét
Mindegy,biztos jó telefon de én soha nem venném! A kínaiakkal ki lehet üldözni a világból! Kreativitás semmi,csak a copy és sajnos ez igaz szinte minden termékükre amit gyártanak! Ettől függetlenül a Xiaomi sikere elismerésre méltó
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Perlantonio #23 üzenetére
Már bocs, de angol és magyar videók is vannak.
Konkrétan a Mi Note-ról is sok amerikai oldal áradozott. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Perlantonio #21 üzenetére
Pedig nem látok logikus érvet a Xiaomi ellen.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Perlantonio #19 üzenetére
Melyikektől? Almától? Én akkor se.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Vajon mire.. [link]
-
mizoli
addikt
Jó kis cucc ez, nagyon várom, ez lesz a következő telefonom a Mi3 után
De hiába jelenik meg, mostanában biztosan nem lesz elérhető, főleg feketében, ami kellene. -
Az jó hogy követi a mi4 formavilágát , lte-cat9 pedig mire elterjed a kis hazánkban
A többi spec pedig hozza az elvárt csúcsot.
-
TRIvidore
tag
Főzőlap rendel: S810
-
Perlantonio
csendes tag
válasz
Ez sok mindenre hasonlít
-
alkatraz3000
senior tag
Ömmm ez kicsit hasonlit valamire...
-
wertigo1984
őstag
Meglehet hogy a G3-at lecserelem majd erre. Gyonyoru telefon
-
xmaas
őstag
Durva keszulek nagyon jo aron ha a kamera is minosegi kepeket csinal mint peldaul a Note 4 akkor nagyon sikeres termek lesz
-
akooos
veterán
Állítólag grafittal próbálják elvezetni a hőt: [link]
-
Forest85
csendes tag
Már csak egy jó kis cerka kell hozzá, meg egy kis szoftveres plusz, amivel ki lehet használni a nagy képernyőt és Galaxy Note kiváltásra tökéletes lehet, ráadásul, ha jó ROM van rajta, akkor még a szofver update is az ő javára billentené a mérleg nyelvét
-
Halkow.
senior tag
Biztos vagyok benne hogy akciós volt az S810, ezért a xiaomi beprobálkozik hátha sikerül a lehetetlen hűvös tapintás
-
-
takacsbotond
őstag
Remélem minnél hamarabb eljut a boltok polcaira itthon is, jó áron!
-
MrRemz
csendes tag
Engem az érdekelne inkább mikortól és hogy lehet majd itthon kapni.
-
Kasya
nagyúr
válasz
maximilian4 #2 üzenetére
A konkurenciahoz kepest ilyen aron igy is nagy sikert arathat.
-
maximilian4
addikt
Snapdragon 810 vita reloaded. Lehet menni az előző htc-s cikkhez, ott már megkezdték, ne itt folytassuk.
-
Mi Note volt a kezemben, az nagyon must have volt
, szerintem ez is ütős lesz, ha a SoC is úgy akarja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest