- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perlantonio
csendes tag
Inkább erre nem válaszolok
Maradjunk annyiban,hogy szeretne minden mobil alma lenni csak nem teheti meg
Jómagam nagyon szeretem,de az üzletben minden egy másik cég terméke (mint ahogy évek óta) és nem igazán tudunk együtt működni sok esetben! Ezért váltok vissza droidra az I6 ról,mindenesetre érdekes és teljesen pozitiv kis kitérő volt pár hónapig.
-
Perlantonio
csendes tag
Gyerekkoromban is utáltam a kínai tornacipőt meg a hasonlo sz@rokat ezért berögződésből is taszítok mindent ami onnan jön ( vagy legalább probálom). Tudod ha az sznobság,hogy arra se vagyok hajlandó,hogy megnézzek 1-et akkor vállalom:sznob vagyok! De ettől függetlenül nem hordom le a Xiaomit,ahogy elöbb is írtam biztos jó teló csak nem nekem
Számomra további negatívum,hogy copy,de ezzel sok érdekességet gondolom neked sem mondtam! Az összes fórum ettől hangos
Remélem nem bántottalak meg,ha igen akkor elnézést!
-
Perlantonio
csendes tag
Látom megértetted a mondanivalóm lényegét
Mindegy,biztos jó telefon de én soha nem venném! A kínaiakkal ki lehet üldözni a világból! Kreativitás semmi,csak a copy és sajnos ez igaz szinte minden termékükre amit gyártanak! Ettől függetlenül a Xiaomi sikere elismerésre méltó
-
Perlantonio
csendes tag
válasz
alkatraz3000 #13 üzenetére
Ez sok mindenre hasonlít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Opel topik
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Autós topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest