Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
A MIUI valóban az egyik legjobb UI. Nincs testreszabhatóbb, egyedibb és könnyebb UI nála (talán a WP könnyebb).
Minden droidos telefonomon MIUI-t használtam eddig és egyiken sem csalódtam benne, ha jó lesz a Mi Note Pro még akár ki is próbálom pár hónapig, elvégre a Xiaomi nem egy szar márka. -
Perlantonio
csendes tag
Gyerekkoromban is utáltam a kínai tornacipőt meg a hasonlo sz@rokat ezért berögződésből is taszítok mindent ami onnan jön ( vagy legalább probálom). Tudod ha az sznobság,hogy arra se vagyok hajlandó,hogy megnézzek 1-et akkor vállalom:sznob vagyok! De ettől függetlenül nem hordom le a Xiaomit,ahogy elöbb is írtam biztos jó teló csak nem nekem
Számomra további negatívum,hogy copy,de ezzel sok érdekességet gondolom neked sem mondtam! Az összes fórum ettől hangos
Remélem nem bántottalak meg,ha igen akkor elnézést!
-
alkatraz3000
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest