- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Egyetértek, de addig is miért nem csinálnak vastagabb akkumulátorokat?
Az én LG Optimus One-om még a jobbak közé tartozik 2 napos akksi idejével de természetesen ezt is letudom nullázni egy nap alatt simán.
Sógorom iPhone4-ese 1 napot bír, de azt mondja ha nagyon 'buzerálja' akkor egy napot se bír ki. Múltkor is furcsa volt, mikor beültem mellé a kocsiba, első dolga volt rádugni a telefont az autós töltőre...Szóval miért nem raknak bele vastagabb akksit?
Az én telóm akksija 1500mAh-es Li-Ion. Most az érdekesség kedvéért lemérem nektek
6,5cm hosszú, 4,3cm széles - és most jön a lényeg: 0,4cm - vagyis mindössze 4mm vastag!
Most kérdezem én, mi van akkor, ha fognak még egy ilyen 4 mm-es akksit és hozzábasszák a már meglévőhöz. Csinálnak a kettőből egyet. Akkor lesz egy 8mm vastag akksim. Nagy kaland. De legalább 4-5 napig bírná a telefon! Nekem simán megérne ennyit, az a plusz 4mm-es vastagság. Amit amúgy nem is kéne a telefon teljes egészében végigvinni. Ki lehetne találni rá valami jó design-t. Ami végigfut a telefonon és akksi részén teljesedik csak ki arra a bizonyos plusz 4mm-re.
Miért nem csinálnak ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore café
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest