- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Depression #71 üzenetére
"azokat nem lehet csak úgy átcsoportosítani, hogy holnaptól akkor ti akksikat fogtok fejleszteni. Tehát ezek az inkább ezt, meg ezt kellene csinálniuk szövegek teljesen értelmetlenek."
Nem is őket kell átcsoportosítani, hanem a nekik szánt pénzt
-
Dany007
veterán
Tetszik a lista!
Egyetértek veled.Adok egy pluszt a listába: Akkumulátor 30 évig töltés nélkül
A cikk több, mint 4 éves, 2007-ből származik. -
Dany007
veterán
Itt egy hasonló régebbi hír a témában:
Nagyobb energiasűrűségű akkumulátoron dolgozik az Apple
Kíváncsi vagyok vajon ebből lesz-e valami és mikor?
Mert már tényleg annyi innováció és fejlesztés van folyamatban hogy csak na... De gyakorlatban még semmi sincsen. -
Dany007
veterán
De miért? Ha a 4mm-es vastagságba "belefér" 1500mAh, akkor a dupla vastagságba miért nem? Vagy vegyük egyszerűbbre, miért nem lehet két ilyen akksit összekötni? Ahogy mondjuk két ceruzaelemet is összelehet.
Nem kell durung hátlap!4mm-ről beszélek pluszban. Az LG Op1-esem 14mm vastag. Le se szarnám a 18mm-t ha cserébe duplaekkora üzemidőt kaphatnék
-
Dany007
veterán
Egyetértek, de addig is miért nem csinálnak vastagabb akkumulátorokat?
Az én LG Optimus One-om még a jobbak közé tartozik 2 napos akksi idejével de természetesen ezt is letudom nullázni egy nap alatt simán.
Sógorom iPhone4-ese 1 napot bír, de azt mondja ha nagyon 'buzerálja' akkor egy napot se bír ki. Múltkor is furcsa volt, mikor beültem mellé a kocsiba, első dolga volt rádugni a telefont az autós töltőre...Szóval miért nem raknak bele vastagabb akksit?
Az én telóm akksija 1500mAh-es Li-Ion. Most az érdekesség kedvéért lemérem nektek
6,5cm hosszú, 4,3cm széles - és most jön a lényeg: 0,4cm - vagyis mindössze 4mm vastag!
Most kérdezem én, mi van akkor, ha fognak még egy ilyen 4 mm-es akksit és hozzábasszák a már meglévőhöz. Csinálnak a kettőből egyet. Akkor lesz egy 8mm vastag akksim. Nagy kaland. De legalább 4-5 napig bírná a telefon! Nekem simán megérne ennyit, az a plusz 4mm-es vastagság. Amit amúgy nem is kéne a telefon teljes egészében végigvinni. Ki lehetne találni rá valami jó design-t. Ami végigfut a telefonon és akksi részén teljesedik csak ki arra a bizonyos plusz 4mm-re.
Miért nem csinálnak ilyet? -
Dany007
veterán
Hajrá!
Legyen így! Már nagyon ráférne ez az egész mobil piacra. És itt nem csak a telefonokra gondolok.
Az egyetlen gondom, hogy az elmúlt 4-5 évben már egy csomó ilyet lehetett hallani és olvasni. Úgyhogy ezt most elmentem magamnak. Ha évek múlva ebből se lesz semmi, legalább tudjak mire hivatkozni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest