Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Benéztem, láttam is. Nem tudok mit kezdeni egyébként a játékosok legtöbbjével. Én nem seasonban tolom T6-on a 303-as paragon szintű Crusaderemmel. Azon a nehézségen ahol tartok, max 20 ember játszik és ha Griftes játékokba belépek, akkor is legtöbben csak rifteket nyomnak. Nagyobb Torment szinten ugye többen vannak, de ha egy 35-ös Griftet akarok akkor kiröhögnek és kilépnek. Egyedül pedig nem élvezem a játékot, mert amiatt vettem meg, hogy másokkal multizzak és segítsük egymást.
Legközelebb kipróbálom a seasont, de nem láttam értelmét annak, hogy pár hónapig jól szórakozzak és utána kezdjem elölről egy karit.(#19) AtHoS: Szerintem nem probléma az, hogy az én szempontjaim az elsődlegesek, mivel én fizettem a játékért és nem másoktól kaptam meg. Ha ingyen osztogatnák, akkor azt mondom, hogy mindenki azt csinál benne amit akar. De mivel nem vagyok HC játékos (nem a játékmódra gondolok) így nem is értek annyira hozzá és nem azt látom benne, hogy leüljek egyedül a szabadidőmben és ugyan azt Griftet végigtoljam milliószor. Én reméltem a SE után, hogy ennél kicsit több van a játékban. Számomra csalódás volt. Sajnálom, nem fogom megérteni azt amit mások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest