Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeGa01
tag
Ha minden igaz akkor mától a Telenorosoknak elérhető a Portico frissítés.
-
khron78
őstag
Mikor lesz elérheti itthon a frissítés? Engem ez érdekelne!
-
dejaris
addikt
Hat akinek mar fent van a portico
-
guppy_83
tag
A követkető a folyamat: rádugom a telefont a gépre. A zune nem indul automatána azt kikapcsoltam. Elindítom a zunt, várok.... elindítom a dev reg toolt... Nem ismeri fel a telefont mert nem fut a zune és a gép sem,... elindítom a zunet (természetesen nem ismeri fel..) megnyomom retry teker egy darabig de semmi.... Akkor hogyan unlockoljam a telefont fejlesteés céljból?
-
guppy_83
tag
Sziasztok!
Van valakinek olyan tapasztalata abban hogy nem ismeri fel a zune a 820-asom? A driverek elvileg rendben vannak, ugyan az a gép egy 800as csontnélkül felismeri. Az én 820asom nem... napok óta szívok vele!!! Mi lehet a probléma? Mit frissítsek, hogy próbáljam? Mindenféle windowszal próbltam már, a tmobile szervizben szinte kiröhögtek, a másik helyen meg azt modték hagyjam ott két hétre a vadonat új telefonom.... ezt remélem nem gondolták komolyan... Volt már soft reset, a következő a factory/hard reset... mert kicsit zavar...
Valakinek valami ötlet? Kérlek segítsetek!!!!
Előre is köszönöm! További szép napot! -
Воланд
titán
normalis garancia, nem bolti. nem kulfoldon, esetleg szolgaltatonal ertekesitett keszuleket adnak el ujkent, tartozekok nelkul. mar csak a normalis garanciara erdmes kifizetni a "plusz" osszeget.
"Egyáltalán miről ismerszik fel a kártyafüggetlen és a nokia gyárából közvetlenül jött doboz a megpiszkálttal összehasonlítva?"
hat, mondjuk a bontatlan csomagolas es a meglevo tartozekok eleg jo ismertetojelek.
-
ricsip
addikt
Ennek a 2 boltnak mitől különb az ajánlata a pl. itt is hirdető "nevesebb" boltoktól mint amilyen az xl gsm, azt leszámítva hogy az előbbiek ára 25-30%al magasabb? Azt sugallod h. az összes itthoni gsm bolt amennyiben nem egy világcég tagja, csakis lopott v. kétes forrásból származó eszközzel seftel. Egyáltalán miről ismerszik fel a kártyafüggetlen és a nokia gyárából közvetlenül jött doboz a megpiszkálttal összehasonlítva?
-
ricsip
addikt
Ilyenkor ki készíti el az update-t? Azaz kitől függ mikor lesz elérhető arra a szolgáltatófüggetlen eszközre? Azokon valamiféle generic sw fut, amit közvetlenül a nokia ad ki az MS update szerverwkre?
Nézem a ruhaméretben xl-től 1el nagyobb méretű nevű gsm-nél, ott pl. fgetlen van, tehát se t se telenor nem foglalkozik vele. Tartozék nélkül adják új-ként, ez hogy néz ki odamegyek megveszem, a szemem előtt bontják ki a gyári dobozából és a telefont nekem adják minden más tartozékot megtartanak?
-
ricsip
addikt
Biztos hülye kérdés, de a gsm boltban megvett függetlennek mondott telefon firmware-jét honnan kell beszerezni, ha ugye ilyenkor nincs olyan mobilszolgáltató akihez "tartozik" az eszköz, a nokia meg tudtommal nem ad ki sw updatet hanem a szolgáltatóra mutogat?
-
talamasca
senior tag
Az enyém új szériás (T-Mobile) és nekem se volt semmi bajom vele (kopp-kopp), de pont a kamera nappali képek javítására vagyok kíváncsi.
Majd ma lövök szép napos, havas képeket.A rendszert nem tudom gyorsabbnak érezni, mert eddig is gyors volt.
Akksi idő meg hosszabb használatnál derül ki, hogy javult-e vagy romlott...
-
madgie
titán
válasz
zombinyul #77 üzenetére
No igen, ez meg a másik, rendszerfüggő is lehet
Droidon és WP7-en én is folyamatosan kikapcsoltam mindent, iOS-en már csak a 3G-t, mert azzal másfélszer annyi időnként kell tölteni, mintha be lenne kapcsolva (a wifi meg mindig megy, érzésre is alig fogyaszt).
Szerk: nekem amúgy borzasztóan bejött a WP7/8, mint mobil OS, de az alkalmazáskínálatuk most még nagyon fapados
-
zombinyul
addikt
Egyre kiforrottabb lesz a rendszer...
Nekem is gyorsabban merül a telefon wifivel, mint 3G-vel (sokkal). Szóval tény, a wifi kikapcsolódás energiatakarékossági okokból van/volt. Viszont ami érdekes, ezt csak WP-nél tapasztaltam így, előtte Androidnál, és Symbiannál bizony kevesbé merült WI-FIvel (meg egy jóbarátom Iphoneja is jobban merül 3G-n).
Mellesleg nem vágom miért járnak ide ennyien WP-t fikázni. Droidról váltottam, elégedett, boldog vagyok a WP-vel, sokkal jobbnak tartom. Akkor járjak minden Androidos topicba fikázni? Nem tetszik, senki nem kötelez rá hogy vegyétek/használjátok.
-
talamasca
senior tag
Na, feldobtam a portico update-t Nokia Care Suite-tal.
Most megy vissza a backup... -
talamasca
senior tag
Van valaki aki frissített már T-Mobile, fekete, Lumia-920-t? (NaviFirmről tölthető)
Tapasztalatok?
Rendben ment? -
oceanrush
senior tag
Nekem ma lett elegem a Nokiabol meg a WP8-bol... A masodik Lumia 820 halta ossze magat, raadasul hasonlo modon mint az elso, csak meg durvabban. Az elso keszulek ugy pusztult el, hogy valamelyik folyamat beragadt, es 100%-on jaratta a procit, kinullazva az akksit es felforrositva a telefont. Csak akksi ki-be + toltes kozben lehetett ujra bekapcsolni, ezt 3 nap eljatszotta, a 3. napon aztan mar be sem kapcsolt tobbet. A masodik telefon ma pusztult el, de ez olyannyira felforrosodott, hogy a Gorilla Glass elvalt a kijelzotol, es egy buborek lett az uveg alatt... Holnap vihetem csereltetni, de lehet megkerdezem hogy nem lehetne-e masik modellre, mert ez igy VICC kategoria. A Lumia 710-emmel sosem volt semmi gond, ez meg...
-
drzsoo1
aktív tag
Te ezt nagyon rosszul tudod! Ha 3G frekvencián van akkor normál esetben cellaváltáskor kommunikál a toronnyal a telefon, ill bizonyos időközönként rövid időre. Ha ez mellett adatkapcsolat is él akkor az adatforgalom olyan mintha beszélgetnél a telefonnal, le és feltölt. A GSM adatforgalom során a telefon több km re levő cellával forgalmaz, az ehhez szükséges energia lényegesen nagyobb, mint a wifi pár 10 méteres hatótávja. Ez alapján szinte lehetetlen, hogy a wifivel többet fogyasszon azonos adatforgalom mellett. Droidon be lehet állítani elég sok programnál, hogy csak wifit használjon, ha ezek futnak a háttérben, előfordulhat hogy a wifivel többet fogyaszt.
-
hcpety
tag
Nekem az egyszerre csengés + rezgés hiányzik nagyon, illetve nem értem, hogy 1-2 ismerősömtől miért nem kapom meg a beépített FB klienssel a chat üzeneteiket... Mással nincs problémám. (L920)
-
AMD Power
titán
Épp ideje lenne már egy kis foltozásnak!
Mire WP8 lesz már minden müxik majd rendesen.
-
Hina
aktív tag
Mekkorát mosolyogtam multkor is mikor jon az izomagy meg a szőke cica vissza a T-Mobile-hoz, nyomja előttem a számot és viszi a lumia 800-asát vissza, hallom mikor mondja "Héé havveer. Figgyi máá. neem leheetne e tenni ráá andorooidot
"
-
Kíváncsi vagyok hogy a wp Fríssitést alkalmazó felhasználok mit mesélnek el róla (((Személyesen)))
-
törölt tag
annyira fújták a Lumia 620-ast, hogy jön 2013 januárjában, aztán előbb kijött a 820 és a 920...
-
Rage47
veterán
Sztem a WP akkor vehetné fel igazán a versenyt a többi rendszerrel, ha legalább annyit tudna, mint azok, zárt rendszerként, és ezt fejlesztenék tovább.
-
kcsa
veterán
válasz
littlelion21 #29 üzenetére
Tudjátok mi volt régen?
Az hogy: és még a csempék is rondák, és biztos kékhalállal elszáll naponta kétszer. Az aszimetriát mint kifogást már bukták -
-
Maateeo
aktív tag
mbale: Nem tudtam róla, szorri. Most hallottam elöször a Porticoról, és meglepödtem, hogy nem a 8X-en (ami ugye a referenciamodell) van elöször. De akkor tévedtem.
mukibuci: +1
Shyciii: Most is úgy van a telefonom. Fennvan a telenor hálózatán 3G-n, míg az itthoni WIFIhez is csatlakozva van.
-
Vajon melyik esetben fogyaszt kevesebbet:
1: ha csak a 3g hálózaton van fent
2: ha a 3g mellett a wifi hálózathoz is csatlakozva van? -
Shyciii
veterán
Most komolyan azt mondod, hogy nagy szám, hogy míg töltesz le, addig nem csatlakozott le a wifi-ről? Jesszusom
Elég nagy baki, hogy csak akkor csatlakozik wifire, ha feloldom a kijelzőt. Ami háttérben megy szinkron míg én nem használom a telót, arra meg használja a 3G-t ami energiaigényesebb, nem mellesleg lassabb, és még a letöltési keretemet is zabálja. Tényleg felesleges "fika", hogy végre képes arra, amire más már rágóta, hogy beállítható, hogy ne szakítsa meg a wifi-t... -
Maateeo
aktív tag
Felesleges fika, mert ha feloldottad a kijelzöt, akkor rögtön visszacsatlakozott. Töltön nem csatlakozott le lezárt képernyönél, illetve ha épp letöltöttél akkor sem bontotta a kapcsolatot, amíg nem töltött le.
Érdekes, hogy csak a Nokiák kapják meg, és a többi WP8 még nem..
-
Rage47
veterán
Képeket még mindig csak egyenként lehet törölni a galériában?
Később lassan már a telefonálás engedélyezéséhez is külön frissíés kell.
-
muveszur
addikt
válasz
littlelion21 #2 üzenetére
Persze, ez már egy fícsőr...azért arra kíváncsi lennék, hogy ha lekapcsol a wifi, akkor mégis hogyan jönnek a push üzenetek...3g-n? Mert akkor ez aztán energiatakarékosság...
-
moleculez
veterán
gyerekek ez nagyon gaz, alapfunkciok, a 3310es is tudott kb ilyeneket. Es ilyen fontos frissites szolgaltatofuggo, szep...
-
Shyciii
veterán
Elég gyenge kifogás az, hogy energiatakarékossági okai voltak. Ez normális rendszer alatt választható, hogy a user mit akar.
Amúgy az egész "újdonság" egy vicc kategória: vázlatok mentése, összes üzenet kijelölése, sms-el elutasítani hívásokat, ezek mind ezeréves funkciók amiket a konkurencia már rég tud. -
FRENK1988
veterán
Ez a frissítési rendszer nem úgy volt mint az eppülnél? Hogy mindenki EGYSZERRE kapja meg területi és szolgáltatói viszonytól függetlenül?
-
krystman
őstag
" végre kikapcsolt kijelző esetén sem kapcsolódnak le a WLAN hálózatról a készülékek" Hát ez nem semmi. Azért így kiadni egy telefont, hogy ilyen hibák is voltak benne! Androidon ez simán megoldható volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest