Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeGa01
tag
Ha minden igaz akkor mától a Telenorosoknak elérhető a Portico frissítés.
-
khron78
őstag
Mikor lesz elérheti itthon a frissítés? Engem ez érdekelne!
-
dejaris
addikt
Hat akinek mar fent van a portico

-
guppy_83
tag
A követkető a folyamat: rádugom a telefont a gépre. A zune nem indul automatána azt kikapcsoltam. Elindítom a zunt, várok.... elindítom a dev reg toolt... Nem ismeri fel a telefont mert nem fut a zune és a gép sem,... elindítom a zunet (természetesen nem ismeri fel..) megnyomom retry teker egy darabig de semmi.... Akkor hogyan unlockoljam a telefont fejlesteés céljból?
-
guppy_83
tag
Sziasztok!
Van valakinek olyan tapasztalata abban hogy nem ismeri fel a zune a 820-asom? A driverek elvileg rendben vannak, ugyan az a gép egy 800as csontnélkül felismeri. Az én 820asom nem... napok óta szívok vele!!! Mi lehet a probléma? Mit frissítsek, hogy próbáljam? Mindenféle windowszal próbltam már, a tmobile szervizben szinte kiröhögtek, a másik helyen meg azt modték hagyjam ott két hétre a vadonat új telefonom.... ezt remélem nem gondolták komolyan... Volt már soft reset, a következő a factory/hard reset... mert kicsit zavar...
Valakinek valami ötlet? Kérlek segítsetek!!!!
Előre is köszönöm! További szép napot! -
Воланд
titán
normalis garancia, nem bolti. nem kulfoldon, esetleg szolgaltatonal ertekesitett keszuleket adnak el ujkent, tartozekok nelkul. mar csak a normalis garanciara erdmes kifizetni a "plusz" osszeget.
"Egyáltalán miről ismerszik fel a kártyafüggetlen és a nokia gyárából közvetlenül jött doboz a megpiszkálttal összehasonlítva?"
hat, mondjuk a bontatlan csomagolas es a meglevo tartozekok eleg jo ismertetojelek.
-
ricsip
addikt
Ennek a 2 boltnak mitől különb az ajánlata a pl. itt is hirdető "nevesebb" boltoktól mint amilyen az xl gsm, azt leszámítva hogy az előbbiek ára 25-30%al magasabb? Azt sugallod h. az összes itthoni gsm bolt amennyiben nem egy világcég tagja, csakis lopott v. kétes forrásból származó eszközzel seftel. Egyáltalán miről ismerszik fel a kártyafüggetlen és a nokia gyárából közvetlenül jött doboz a megpiszkálttal összehasonlítva?
-
ricsip
addikt
Ilyenkor ki készíti el az update-t? Azaz kitől függ mikor lesz elérhető arra a szolgáltatófüggetlen eszközre? Azokon valamiféle generic sw fut, amit közvetlenül a nokia ad ki az MS update szerverwkre?
Nézem a ruhaméretben xl-től 1el nagyobb méretű nevű gsm-nél, ott pl. fgetlen van, tehát se t se telenor nem foglalkozik vele. Tartozék nélkül adják új-ként, ez hogy néz ki odamegyek megveszem, a szemem előtt bontják ki a gyári dobozából és a telefont nekem adják minden más tartozékot megtartanak?
-
ricsip
addikt
Biztos hülye kérdés, de a gsm boltban megvett függetlennek mondott telefon firmware-jét honnan kell beszerezni, ha ugye ilyenkor nincs olyan mobilszolgáltató akihez "tartozik" az eszköz, a nokia meg tudtommal nem ad ki sw updatet hanem a szolgáltatóra mutogat?
-
talamasca
senior tag
Az enyém új szériás (T-Mobile) és nekem se volt semmi bajom vele (kopp-kopp), de pont a kamera nappali képek javítására vagyok kíváncsi.
Majd ma lövök szép napos, havas képeket.
A rendszert nem tudom gyorsabbnak érezni, mert eddig is gyors volt.

Akksi idő meg hosszabb használatnál derül ki, hogy javult-e vagy romlott...
-
madgie
titán
válasz
zombinyul
üzenetére
No igen, ez meg a másik, rendszerfüggő is lehet
Droidon és WP7-en én is folyamatosan kikapcsoltam mindent, iOS-en már csak a 3G-t, mert azzal másfélszer annyi időnként kell tölteni, mintha be lenne kapcsolva (a wifi meg mindig megy, érzésre is alig fogyaszt).Szerk: nekem amúgy borzasztóan bejött a WP7/8, mint mobil OS, de az alkalmazáskínálatuk most még nagyon fapados

-
zombinyul
addikt
Egyre kiforrottabb lesz a rendszer...

Nekem is gyorsabban merül a telefon wifivel, mint 3G-vel (sokkal). Szóval tény, a wifi kikapcsolódás energiatakarékossági okokból van/volt. Viszont ami érdekes, ezt csak WP-nél tapasztaltam így, előtte Androidnál, és Symbiannál bizony kevesbé merült WI-FIvel (meg egy jóbarátom Iphoneja is jobban merül 3G-n).

Mellesleg nem vágom miért járnak ide ennyien WP-t fikázni. Droidról váltottam, elégedett, boldog vagyok a WP-vel, sokkal jobbnak tartom. Akkor járjak minden Androidos topicba fikázni? Nem tetszik, senki nem kötelez rá hogy vegyétek/használjátok.
-
talamasca
senior tag
Na, feldobtam a portico update-t Nokia Care Suite-tal.
Most megy vissza a backup...
-
talamasca
senior tag
Van valaki aki frissített már T-Mobile, fekete, Lumia-920-t? (NaviFirmről tölthető)
Tapasztalatok?
Rendben ment? -
oceanrush
senior tag
Nekem ma lett elegem a Nokiabol meg a WP8-bol... A masodik Lumia 820 halta ossze magat, raadasul hasonlo modon mint az elso, csak meg durvabban. Az elso keszulek ugy pusztult el, hogy valamelyik folyamat beragadt, es 100%-on jaratta a procit, kinullazva az akksit es felforrositva a telefont. Csak akksi ki-be + toltes kozben lehetett ujra bekapcsolni, ezt 3 nap eljatszotta, a 3. napon aztan mar be sem kapcsolt tobbet. A masodik telefon ma pusztult el, de ez olyannyira felforrosodott, hogy a Gorilla Glass elvalt a kijelzotol, es egy buborek lett az uveg alatt... Holnap vihetem csereltetni, de lehet megkerdezem hogy nem lehetne-e masik modellre, mert ez igy VICC kategoria. A Lumia 710-emmel sosem volt semmi gond, ez meg...
-
drzsoo1
aktív tag
Te ezt nagyon rosszul tudod! Ha 3G frekvencián van akkor normál esetben cellaváltáskor kommunikál a toronnyal a telefon, ill bizonyos időközönként rövid időre. Ha ez mellett adatkapcsolat is él akkor az adatforgalom olyan mintha beszélgetnél a telefonnal, le és feltölt. A GSM adatforgalom során a telefon több km re levő cellával forgalmaz, az ehhez szükséges energia lényegesen nagyobb, mint a wifi pár 10 méteres hatótávja. Ez alapján szinte lehetetlen, hogy a wifivel többet fogyasszon azonos adatforgalom mellett. Droidon be lehet állítani elég sok programnál, hogy csak wifit használjon, ha ezek futnak a háttérben, előfordulhat hogy a wifivel többet fogyaszt.
-
hcpety
tag
Nekem az egyszerre csengés + rezgés hiányzik nagyon, illetve nem értem, hogy 1-2 ismerősömtől miért nem kapom meg a beépített FB klienssel a chat üzeneteiket... Mással nincs problémám. (L920)
-
AMD Power
titán
Épp ideje lenne már egy kis foltozásnak!
Mire WP8 lesz már minden müxik majd rendesen. 
-
Hina
aktív tag
Mekkorát mosolyogtam multkor is mikor jon az izomagy meg a szőke cica vissza a T-Mobile-hoz, nyomja előttem a számot és viszi a lumia 800-asát vissza, hallom mikor mondja "Héé havveer. Figgyi máá. neem leheetne e tenni ráá andorooidot
"
-
Kíváncsi vagyok hogy a wp Fríssitést alkalmazó felhasználok mit mesélnek el róla (((Személyesen)))
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
annyira fújták a Lumia 620-ast, hogy jön 2013 januárjában, aztán előbb kijött a 820 és a 920...
-
Sztem a WP akkor vehetné fel igazán a versenyt a többi rendszerrel, ha legalább annyit tudna, mint azok, zárt rendszerként, és ezt fejlesztenék tovább.
-
kcsa
veterán
válasz
littlelion21
üzenetére
Tudjátok mi volt régen?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az hogy: és még a csempék is rondák, és biztos kékhalállal elszáll naponta kétszer. Az aszimetriát mint kifogást már bukták
-
-
Maateeo
aktív tag
mbale: Nem tudtam róla, szorri. Most hallottam elöször a Porticoról, és meglepödtem, hogy nem a 8X-en (ami ugye a referenciamodell) van elöször. De akkor tévedtem.

mukibuci: +1
Shyciii: Most is úgy van a telefonom. Fennvan a telenor hálózatán 3G-n, míg az itthoni WIFIhez is csatlakozva van.
-
mukibuci
nagyúr
Vajon melyik esetben fogyaszt kevesebbet:
1: ha csak a 3g hálózaton van fent
2: ha a 3g mellett a wifi hálózathoz is csatlakozva van? -
Shyciii
veterán
Most komolyan azt mondod, hogy nagy szám, hogy míg töltesz le, addig nem csatlakozott le a wifi-ről? Jesszusom

Elég nagy baki, hogy csak akkor csatlakozik wifire, ha feloldom a kijelzőt. Ami háttérben megy szinkron míg én nem használom a telót, arra meg használja a 3G-t ami energiaigényesebb, nem mellesleg lassabb, és még a letöltési keretemet is zabálja. Tényleg felesleges "fika", hogy végre képes arra, amire más már rágóta, hogy beállítható, hogy ne szakítsa meg a wifi-t... -
Maateeo
aktív tag
Felesleges fika, mert ha feloldottad a kijelzöt, akkor rögtön visszacsatlakozott. Töltön nem csatlakozott le lezárt képernyönél, illetve ha épp letöltöttél akkor sem bontotta a kapcsolatot, amíg nem töltött le.
Érdekes, hogy csak a Nokiák kapják meg, és a többi WP8 még nem..
-
Képeket még mindig csak egyenként lehet törölni a galériában?
Később lassan már a telefonálás engedélyezéséhez is külön frissíés kell.

-
muveszur
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Persze, ez már egy fícsőr...azért arra kíváncsi lennék, hogy ha lekapcsol a wifi, akkor mégis hogyan jönnek a push üzenetek...3g-n? Mert akkor ez aztán energiatakarékosság...

-
moleculez
veterán
gyerekek ez nagyon gaz, alapfunkciok, a 3310es is tudott kb ilyeneket. Es ilyen fontos frissites szolgaltatofuggo, szep...
-
Shyciii
veterán
Elég gyenge kifogás az, hogy energiatakarékossági okai voltak. Ez normális rendszer alatt választható, hogy a user mit akar.
Amúgy az egész "újdonság" egy vicc kategória: vázlatok mentése, összes üzenet kijelölése, sms-el elutasítani hívásokat, ezek mind ezeréves funkciók amiket a konkurencia már rég tud. -
FRENK1988
veterán
Ez a frissítési rendszer nem úgy volt mint az eppülnél? Hogy mindenki EGYSZERRE kapja meg területi és szolgáltatói viszonytól függetlenül?
-
krystman
őstag
" végre kikapcsolt kijelző esetén sem kapcsolódnak le a WLAN hálózatról a készülékek" Hát ez nem semmi. Azért így kiadni egy telefont, hogy ilyen hibák is voltak benne! Androidon ez simán megoldható volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha nincs adatforgalmam akkor is 3g vagyok. csoda tortent?