- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalamona1
tag
válasz
turbulencia8 #24 üzenetére
A gyártást nem szó szerint értettem hogy most fizikálisan ki gyártja. Mert akkor jóformán semelyik cég nem gyárt semmit csak egy sz@ros emblémát rak az adott telóra.
-
Kalamona1
tag
Leállni a hardver gyártással????? Bolondság, a Mikrofosnak se jön be az hogy csak szoftvert adnak ell. Ők is át akarnak térni a hardver gyártásra. Itt mindenki olyan gyors előretörést vár mint ami az Apple-nek volt. De szerintem a jelenlegi piaci helyzetben nem lehet. Túl telített a piac. Itt szerintem az a lényeg hogy most alapozzák meg a rendszert és szép lassan erre építsenek rá. Vállalva a kezdeti veszteséget. Csak az a kérdés mikkor lendül be a piacuk ha belendül-e egyáltalán. Jah és az ember személyével kapcsolatban annyit, hogy akkor már értem miért ment tönkre anno a ma világ legsikeresebb cége.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest