- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát legnagyobb változás a külsőbe lesz!
Power! Unlimited Power!The Star Wars NVIDIA TITAN Xp Collector’s Edition GPUs use the NVIDIA Pascal-based GP102 GPU, each with 3,840 CUDA cores running at 1.6GHz, and 12GB of GDDR5X memory running at 11.4Gbps.
Their staggering 12TFLOPs of processing power under the hood allows Star Wars fans to play any of today’s most cutting-edge titles at the highest resolution with the highest settings enabled.
-
carl18
addikt
Még azért azt hozzá tenném hogy idővel a régebbi kártyák nem kapnak rendes drivereket, vagy nem foglalkoznak velük.
Ez magyarázza hogy a Ac Origin alatt a 1060 oc a 980Ti szintjén teljesít játék alatt..Videó a linkbe[link]
Mikor 1070 szintü kártya, de láttam teszteket ahol a 780TI az 1050 Ti szintjén teljesít..
A driver sokat közbe szólhat, és már is megéri váltani..... -
carl18
addikt
Majd akkor lesz itt ne mulass mikor meg akarnak szabadulni ezektől a videókártyáktól, a kiadós bányászat után igen csak megkérdőjelezhető a kártya élet tartalma.
24/7 az a 100% terhelés se tesz jót neki, főleg hónapokon átBár szerintem kerülni fogja mindenki a használt bányász kártyákat. Max nyomott áron érné meg őket megvenni....
Úgy is jön egy időszak mikor ez a sok bányászkártya eladó lesz, a kérdés ki fogja megvenni őket. -
carl18
addikt
válasz
GodGamer5 #61 üzenetére
Hát mondjuk ezzel nem számoltam, remélhetőleg nem a 2050 lesz a bányászok cél kártyája
A 2060 is jó kártya volna, főleg ha 1080 szintű tudása volna.
Hát remélhetőleg a bányász láz nem fog közbe szólni, az árazás érdekesen alakulhat.
Ha volta 50X tényleg tudja amit a pascal 60X én kajak vevő leszek, főleg ha az árazás is marad. -
carl18
addikt
Na erről van itt szó, hogy a következő generáció 70-es kártyái tudják az előző generáció 80Ti szintjét.
Szóval valszeg a GTX 2060 is a GTX 1080 ligájában fog tartozni. Szerintem az Nvidia jól döntött hogy 2 évente add ki egy generációt de az bitang jó.
Maxwell 2014/Pascal 2016/Volta 2018/ Nextgen 2020. A maxwell óta nagyon tetszik a gyártó stratégiája.De például ha a GTX 2050 is olyan erőszintet fog képviselni mint a 1060 hát akkor igen csak bestbuy lesz.
Lassan ott tartunk hogy már a olcsóbb kártya is elég lesz 1080P 60 fps mellé, bár megérzéseim szerint biztos jön pár optimalizációs csoda ami ezek alól kivétel lehet. -
carl18
addikt
válasz
Petykemano #53 üzenetére
Senkinek sincs fegyvert tartva a fejéhez hogy vegye meg, aki teheti és szüksége van rá megveszi.
Igazán nagy fejlődést a volta hozhat ha megjelenik. -
carl18
addikt
Valószinüleg erősebb lesz mint a Titan Pascal, és a 1080Ti. A jó kérdés hogy mennyivel, és mekkora felárat fog elkérni érte.
Azért 10%-ot legalább rá kell vernie az 1080Ti-re szerintem.
Voltára én is kíváncsi leszek már, meg hogyha megjelent a Volta mi fog jönni utána.
Gondolom ha a volna megjelenik 2018-2020-ig ki fog tartani. Azért a pascal is 2016-ban jött és 2018-ig lesz a piacon, meg hát mivel nincs versenyhelyzet ezért miért is kéne kiadni a voltát.Azért az AMD több helyen is helyt kell állnia, Cpu és Gpu fronton. Bár jó az hogy ők is fejlődnek mert legalább van konkurencia a piacon. A Navi-ra kíváncsi vagyok jövőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Tesla topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest