Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
remixboy
tag
szegény,
most látom javítva lett -
kpal
nagyúr
Kár érte ,pedig jók ezek a Samu moncsik.
-
JoeYi
őstag
-
Metalfan
senior tag
Talán egy Dell notin láttam hasonló csíkokat, de az noti tetején volt, nem a képernyőn
-
.bableWes
őstag
én is hasonlo problémával küzködöm, igaz nekem crt és philips is, na meg 7éves de ha oldalba verem akkor vissza jön a kép. nálad nem segit?
esetleg néha-néha nem füstöl vagy ciripelt mint 1 tücske?
-
JoeYi
őstag
gamerkiller, D1Rect: igen van gari
Speed(R), eziskamu: mindenféle módban csinálja, a fényképezés idején pl semmi nem volt rákötve, tehát bemeneti zaj kizárva.
Szerintem vezérlő hiba, bár nem vágom a pontos felépítését, de gondolom az xy mátrixból az x-ért felelős elektrónika haldoklik.
Amúgy másik érdekessége volt, hogy ha nem volt 100%-on a brightness akkor nagy frekis sípoló hangot lehetett hallani, nem zavaróan, de jól érezhetően.
Meglátjuk mi lesz vele, Samsungban én még nem csalódtam, bár még supportjával nem volt dolgom.
-
eziskamu
addikt
Érdekes, hogy a csíkok nem takarják az OSD-t. Ennél is a bemenetekkel lehet gond. Digitális és Analóg bemeneti módban is csinálja? Lehet csak fixen Digitálisra van állítva, de analógról még működne, de csak tipp.
-
Takemoto
csendes tag
Szép, igazi post-modern alkotás lenne, ha kitennéd a falra
Részvétem amúgy, ha van gari, akkor vidd vissza a boltba. Nekem épp a szervizben van a Samu 2053BW monitorom. A bemenetekre adott jelekre nem reagál. Valami kif*ngott benne -
Van gari?
-
Lenry
félisten
au.
ezt mi lelte?
-
sagesz93
addikt
Előfordul.
nemhiába van LG-m -
Móci
addikt
Jól néznek ki azok a csíkok...
Kár szegényért.
-
gamerkiller
senior tag
Az a kemény nem a kék haj!
Garancia?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest