- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
Barátomnak nincs valami jó tapasztalata a kecskeméti rendőrökkel.
Pont tegnap mesélte, hogy eddig már 3x büntették meg 5 ropira, mert sört ívott közterületen. -
Engem egyszer elengedtek a rendőrök, mikor hajnali 3kor bringával száguldoztam a 3-as főúton.
Egy csak kísértem haza a szomszéd városba, megállítottak hazafele. Nem volt világítás a bringán, mert előtte nap lopták le a jómadarak. De volt rajtam láthatósági mellény. Oda adtam személyimet. Meglátta, hogy 3 napja múltam 20.
" Najó. Menjen, de csak azért mert most volt a születésnapja. A hölgy hazakíséréséért is jár a plusz pont. Nahh, induljon. "
( Mondjuk már elég jól ismertem őket, közös csekkes üzleteinkből kifolyólag.
)
-
Simi87
senior tag
Nekem is volt két pozitív élményem velük. Egyszer csepelen tévedtem el kocsival, és amikor már kb. ötötszörre mentem el mellettük, akkor megálítottak, mert azt hitték be vagyok nyomva. Amikor felvilágosítottam öket, arról, hogy mit csinállok egyből kaptam a rendőri felvezetést. Maxi respect.
A második alkalom még komolyabb volt: Totál kómásan elindultam apámtól haza Újpestről rómaira hajnalban, amikor SEMMI nem járt. kijöttem a kapun, egyből megállt a sünmobil. Megkérdezték, hogy ilyenkor hova megyek itt a puszta közepén (Petőfi laktanya környéke), amikor elmontam az úticélom, kicsit pislogtak. Erre elvittek a vasúti hídig, azon átsétáltam, és ott várt egy másik autó.
háztól, házig 10 perc sétával megvolt a projekt.
-
kemotox
addikt
válasz
pulyka jocó #3 üzenetére
Hanem kínai (hamisítvány) magyarok?
-
pulyka jocó
senior tag
A második esetbem biztos nem eredeti magyarok voltak.
-
A masodik leirt esetben is segitokeszek voltak, hiszen nektek akartak jot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Akku:100% Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 8GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest