Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
A rendezéssel az a baj, hogy ha lekéred a fájlokat akkor egy fájl valahogy így fog kinézni:
D:\User\Zenék\ABBA\zeneszam.mp3
ez egy tök más helyen is lehet, például
D:\Dokumentumok\Mintazenék\Régiek\zeneszam.mp3Most a fentieket hogy rendezed lexiografikusan úgy, hogy egymás mellé kerüljenek? :/
Aprobléma azzal van, hogy az algoritmus 1500 fájl esetén 1500x1500-szor fog végigmenni egy tömbön, ami lassú, erre kéne megoldást találni.Hát nem tudom, tisztában vagyok vele, hogy sokaknak tesz jó szolgálatot az Excel, és méltán híres, de én mint programozó nem nagyon csípem. De ez csak azért lehet, mert még tanulom a szakmát, erősen, mint a fentiekből is látszik. Ha a fő érv az lenne, hogy a problémát gyorsan oldjam meg, és az excel lenne a legalkalmasabb erre, akkor nyílván azt használnám, és nem érdekelne, hogy mennyire puritán dolog azt használni
Puritán alatt azt értettem, hogy míg egyik munkatársam a nagy adathalmazt excellel szerette volna beolvasni/rendezni/feldolgozni, addig én egyből írtam volna rá egy PHP kódot, ami egyből az adatbázisra csatlakozik, így az dinamikusan dolgozta volna fel az adatokat, egyszer kell megírni, és utána teszi a dolgát, míg a munkatárs vélhetően előbb végzett volna az adathalmazzal excelt használva, de semmi olyat nem csinált volna ami utána automatizálta volna a folyamatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest