Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bigmasterg

addikt

válasz bigmasterg #49 üzenetére

Végül meglett a csomag, de úgy kellett a futár után futni. Simán túlment a címen és elég flegma is volt.
    Elmondtam neki 3x is hogy a belső udvar felől van a kapucsengő, ha esetleg később is jönne erre, de nem reagált rá semmit. (Társasház aminek van nyitott belső udvara játszótérrel, bárki besetalhat oda.)

Kérdeztem hogy tényleg volt-e itt tegnap, mert egész nap itt voltam, illetve kérdeztem a telefonszámrol.
    De nem nagyon akart válaszolni, annyit mondott, hogy mivel nem volt rajta telefonszám, visszavitte "nyomoztatni".

Basszus van amelyik futár még az emeletre is felhozza a csomagot, illetve decemberben másik ups-es simán megtalálta a kapucsengőt és felcsengetett.

Házszám ki van táblázva, pár 100an laknak errefelé, egy futárnak azért illene megtalálni a kaputelefont.
    De simán kinézem belőle hogy lusta volt és tegnap igazából meg sem próbálta kihozni.

• bigmasterg

addikt

Én most szórakozok UPS-el.
    December közepén rendeltem egy csomagot amazonról (~900 euro érték), aminek elvileg karácsony előtt meg kellett volna érkeznie.
    De nem érkezett, sőt tracking sem updatelődött egyáltalán, csak a "címke létrehozva" üzenet.
    Dec30.ánírta amazon rendszere, hogy valószínűleg elveszett a csomag, így az ügyfélszolgálat feladta újra, gyorsított postával.

Na tegnap délben kaptam a sikertelen kézbesítés üzentet, úgy hogy végig itthon voltam és kapucsengőn kint van a nevem.
    Ügyfélszolgálatos ugyanazt mondta, mint a témaindító írásban, hogy ja hát ők nem telefonálnak, csak ha külön kérem.Ez után lediktáltam a telefonszámom.
    Kíváncsian várom, hogy ma megkapom-e a csomagot. :U

Új hozzászólás Aktív témák