Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #49 üzenetére
Végül meglett a csomag, de úgy kellett a futár után futni. Simán túlment a címen és elég flegma is volt.
Elmondtam neki 3x is hogy a belső udvar felől van a kapucsengő, ha esetleg később is jönne erre, de nem reagált rá semmit. (Társasház aminek van nyitott belső udvara játszótérrel, bárki besetalhat oda.)Kérdeztem hogy tényleg volt-e itt tegnap, mert egész nap itt voltam, illetve kérdeztem a telefonszámrol.
De nem nagyon akart válaszolni, annyit mondott, hogy mivel nem volt rajta telefonszám, visszavitte "nyomoztatni".Basszus van amelyik futár még az emeletre is felhozza a csomagot, illetve decemberben másik ups-es simán megtalálta a kapucsengőt és felcsengetett.
Házszám ki van táblázva, pár 100an laknak errefelé, egy futárnak azért illene megtalálni a kaputelefont.
De simán kinézem belőle hogy lusta volt és tegnap igazából meg sem próbálta kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest