Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.otorious
senior tag
Ezt a képnézegető (galéria) alkalmazást kipróbálná valaki? És ha lehetne készíteni pár képet, hogy mit tud, megköszönném.
-
krida
csendes tag
Sziasztok! Ma én is hozzájutottam egy Moto 360 -hoz! Imádom, eddig nagyon tetszik. Viszont kezdő okosórásként kérdem, hogy milyen alkalmazásokat érdemes rátenni? Kamera vezérlés, Memo rekordert tettem már, sőt találtam böngészőt is. Az aksija tényleg gyengécske, de reméljük lesz jobb is.
Maga az eszköz gyönyörű szép, kényelmes a viselete, rendkívül jól érti a magyar beszédet is.
Kíváncsi leszek, mikor tud is majd magyarul.Viszont nem pontosan értem, hogy mire jó pl. a "take a note".. rész? Illetve belementem, hogy írjunk SMS -t, kérdezte, hogy kinek, bemondtam egy nevet, aki szerepel a telefonkönyvemben, de azt írja, hogy Nem található... Ennek hogyan kellene működnie?
Köszi!
-
Zsebob
senior tag
válasz
N.otorious #62 üzenetére
Gyárilag nincs, de biztos lesz valami app. Meg jön a wear 2, abban lehet lesz
-
N.otorious
senior tag
Üdv. mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy képeket kezel ez a moto 360 vagy nem? Van benne valamiféle galéria alkalmazás, vagy hasonló?
Előre is köszönöm!
-
Zsebob
senior tag
-
sajo13
senior tag
A Pebble tartalmaz beépített sport-alkalmazást. Egy-két Sport app használja is, pl. Strava, RunKeeper, de hamarosan érkezik az Endomondo is Androidra(IOS-ra már kint van). Addig egy 3rd party Endomondo app van az órára.
Futás közben ezeket az adatokat látod a beépített sport app-pal(idő, megtett táv, sebesség vagy iram):
[link]Heti 2x kb 1 óra futással is elmegy az óra minimum 6 napot(állandó kijelzővel)
Sportoláson kívül ezeket tudja: értesítések megjelenítése, zenelejátszás vezérlése(start,stop, előre-hátra léptetés, hanerő fel-le), hívás némítása, plusz kisebb appok az órára.
-
domel
tag
válasz
stemplar07 #30 üzenetére
És mire használod a Pebble-t? Mármint milyen programokkal használod? Engem fitnessz programok érdekelnének (futás), ahol hasznát vehetem egy okosórának, de még egy sport tracker programot sem láttam, amelyik támogatna okosórát
-
Kellemetlen hogy ilyen kis idő alatt elillan az ereje. Esetleg valami hír van a Gear s-röl?
-
mrlujoak
veterán
Jesszus, az én okosórám csak ennyit bírna, hajítanám is a sarokba...
-
stemplar07
őstag
Na ezért vettem Pebble-t :-) 1 hétig kibírja töltés nélkül, és kompatibilis az IOS 8.02 vel és a droidokkal is .
Lehet nem színes, viszont garantáltan működik, és 5 Atm- ig vízhatlan ... -
jacis
nagyúr
Mikor kezdik már meg az EU-s forgalmazást?
-
rodrigez
senior tag
Erről a Kairos-ról már volt hír május körül és akkor is lelkendeztünk, hogy hűűű de faszagányos lesz, meg minden. Júniustól lehetett féláron előrendelni, de ki ad ki 100+ ezret egy renderelt képre vagy videóra alapozva? Mindjárt itt van a megjelenése de egy büdös valós kép nincs az óráról. Másik meg a mérete, amit közzétettek a weblapjukon. Hát ekkora monstrumot hordjon az akinek 6 anyja van.
Majdnem 5cm az átmérője és 1.65cm magas. Az órának baromi vastag. Ráadásul 180mAh-s aksi lesz benne, amire ők oda merik írni az 5-7 napot. Ehhh, szerintem ez a projekt csúfos véget fog érni. Egy olyan óra amit a megjelenés előtt nem sokkal nem tudnak élőben prezentálni az nagyon nem begyere. Ráadásul a renderelt képeken az oled vagy tft réteg alatt kristálytisztán látszik az óraszerkezet, de a honlapon átláthatóságra 40%-ot írnak...
-
halkow
őstag
Tizenes gearek 2-3 napot is kibírnak a külön órákra fejlesztett Android wear meg 0,5-1nap alatt beadja a kulcsot
-
ak76
senior tag
válasz
Cyberpunk #18 üzenetére
Igazából nekem nagyon tetszik a cucc,mióta hírek szivárogtak róla folyamatosan nyomon követtem,figyeltem mi lesz belőle,a látványtervekhez képest nem is változott olyan sokat negatív értelemben,design-ból tehát jeles...
De ezzel az akku kapacitással csak egy drága,és rossz vicc. -
B1T3
addikt
válasz
Fritz Teufel #23 üzenetére
Nincs már olyan messze a megjelenésük, ha minden igaz, legkorábban 2014 decemberében lehet majd kézhez kapni valamelyiket (a YouTube videójuk alapján), de a weboldalon már tél van írva, szóval 2015 februárjáig is elhúzódhat.
-
Fritz Teufel
addikt
Igen, ilyesmiben gondolkodik az, aki komolyan gondolja! Ez már komoly cucc és nem játék. A svájci szerkezettel az ára sem rémes, bár nálunk ha rápakolják a rápakolni valót, akkor ez már nem hétköznapi ár, ahhoz komoly gyűjtésbe kellene kezdeni (2000-2500$ plusz a jatt).
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor valósul meg. Kicsit futurisztikus a dolog egyenlőre. Ez akkora dobás lenne mint az iPhone a maga idejében. Erre lehet mondani, hogy innováció. És akkor még mindig ott a kétkedés az emberben, hogy a kompatibilitás vajon hány évig lesz adott. Egy ilyen eszköznél bizony évtizedeknek kellene lennie. Legalább is egy svájci korongráf, főleg, ha az automata, az komoly dolog. 10-15 év után is eladható, nem műanyag telefonos kacat áron. Ha a kompatibilitás csak pár év vagy még annyi sem , akkor ez az igencsak tehetős emberek eldobható okosórája, nem több. Szóval, én erős fenntartással kezelem az ilyen próbálkozásokat.
-
B1T3
addikt
válasz
Fritz Teufel #8 üzenetére
Akkor lesd meg ezt. Remélem, azért a valóságban is korrekt lesz a külsejük, nem csak a renderelt képeken. A Moto 360 is kevésbé letisztultnak tűnt utólag.
Külsőre nekem a Moto is tökéletes lenne, csak azt a fránya fekete sávot tüntetnék el, nem tudok vele kibékülni. Majd hátha valamelyik következő generációban összejön…
-
Pearce
aktív tag
"sosem lesznek képesek többnapos használatra"
Na ez a probléma. Fél-1 napos üzemidők óráknál vicc.
-
-
törölt tag
Szerintem akkor lesz ennek értelme, ha értelmesebb üzemidőket is fel tudnak mutatni. Sajnos az is elég szomorú tény, hogy a dizájn és a vékonyság fontosabb, mint a normálisabb akkumulátorok. Én telefonnál is szívesen lemondanék a 7 milliméter alatti méretről egy nagyobb akksi kedvéért...
saelin:
Bizony, ugye ilyen volt a szilícuimanód is. Eljutottunk 2014 -re és sehol semmi. Most meg már mindjárt 2015. -
Bdanyy
addikt
Ez az update már talán szombat óta kint van. Tényleg jobb, ambient nélkül másfél napot simán kibír (ejjelre lekapcsolom a telon a btt), pedig mindenki megnyomkodja nezegeti
Na meg kb félóra alatt 60-70%-ot lehet tölteni rajta.
-
b4zsi-
őstag
Azért erre az üzemidőre nem kell verni a mellüket.
-
Matada2.3
veterán
Még mindig nem tmogatom az okosórákat, de örömteli, hogy kiküszöböli a moto a hibákat
-
saelin
veterán
Szakált növesztek mire megjelenik az az új "akkumulátortechnológia"... Az elmúlt években, pedig sok mézes-mázos akkuról lehetett hallani, de eddig egy darab nem került forgalomba, sőt! Még hallani sem lehet róluk.
-
kerjani
aktív tag
Valóban jelentősen javult az üzemidő.
Épp tesztelem hogy mennyire. Repülőgép-üzemmódban 3 napja megy. Utána próbálok normál csatlakoztatott üzemidőt is.
Nagyon elégedett vagyok így a cuccal. A legnagyobb gondját oldották meg az órának ezzel az update-tel. Nagy pofon ez a fanyalgóknak -
Cyberpunk
félisten
válasz
Nem te vagy a célközönség ezek szerint.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Hányszor fogod ezt még ilyen olyan okosóra topikba beírni?
Másnak meg az nem tetszik ami neked. Órás topikba linkelnek néha 100+ ezer ft-os órákat (bár ez értéktől független) ami kifejezetten ocsmány. Még hogy földöntúli... -
Fritz Teufel
addikt
Megvárom a okosmobiltelefonok korát. Addig csak kitart a jelenlegi
Az órákat tekintve én gurman vagyok, és mint kocka/kütyümániás az automata kronográfokra szavazok zafírüveg kristály óraüveggel és a nemesacél koronával. A finommechanika még mindig bámultba ejt, az értékállóságáról nem is beszélve. A szépségük meg földöntúli. Ezek az elektromos cuccok csak lengyelpiaci kacatok azokhoz képest, divat ide vagy oda ;-) -
tothmaxy182
őstag
Nem jön hozzátok tesztelésre egy Moto 360 mostanában? Nem tudtok szerezni valahonnan?
-
Fr0z3n
őstag
Egy nagyon aktív 16-18 órát bírjon ki, a többi nem számít. Én azt se bánnám, ha pár milivel vastagabb lenne a nagyobb akku érdekében.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Fritz Teufel #4 üzenetére
Nem lehet bele tenni, ezek nem óratelefonok, van olyan is, de kínai oldalakon keresgélj inkább.
-
Cyberpunk
félisten
Egy óra, ami fél napot bír, mi értelme van ennek?
Ha javult az jó, de nálam az lenne az elfogadható, ha legalább 2-3 napig elmenne egy ilyen. Nyilván használattól függően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Motorola okosórája szoftveres frissítést kapott, amely a felhasználók szerint jelentősen növelte a Moto 360 üzemidejét.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Energiaital topic
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch S10 46mm Alu GPS+ Spigen tok (2év gari) BESZÁMÍTOK!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest