- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokzor
aktív tag
-
Kokzor
aktív tag
válasz
gippazoid
üzenetére
Csak gyári garanciásat veszek. Ezek meg még akkor voltak, amikor a srác előttem szedte szét a telefont. Akkor még volt a házhozjövős garancia a Samsungnál. 4 kijelzőt néztünk meg. Egyik rosszabb volt mint a másik. Még a színhőmérsékletük is eltérő volt.
De egyébként voltak még "kellemes" élmények a szervizekkel, de abból egy rövidebb könyvet lehetne írni.
-
Kokzor
aktív tag
Egyébként javítás néven a többi gyártó is ugyanezt csinálja. Ez a gyors megoldás. Aztán a felgyülemlett alkatrészeket vagy megjavítják, vagy kuka. Nekem még nagyon régen Galaxy S3-nál egyértelműen látszott, hogy újra felhasznált kijelzőt kaptam. Kicsit be is volt égve, plusz az üveg szélein foltos volt. Kb. mintha rosszul ragasztották volna vissza.
Note 4-nél meg már az egész telefont cserélték. De az se volt teljesen új. Viszont úgy nézett ki, mintha új lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Láttam ahogy, Linussal megcsináltak egy iMacet. Konkrétan Linus jobban tudta, hogy mit csinál.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)