- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokzor
aktív tag
-
Kokzor
aktív tag
válasz
gippazoid
üzenetére
Csak gyári garanciásat veszek. Ezek meg még akkor voltak, amikor a srác előttem szedte szét a telefont. Akkor még volt a házhozjövős garancia a Samsungnál. 4 kijelzőt néztünk meg. Egyik rosszabb volt mint a másik. Még a színhőmérsékletük is eltérő volt.
De egyébként voltak még "kellemes" élmények a szervizekkel, de abból egy rövidebb könyvet lehetne írni.
-
Kokzor
aktív tag
Egyébként javítás néven a többi gyártó is ugyanezt csinálja. Ez a gyors megoldás. Aztán a felgyülemlett alkatrészeket vagy megjavítják, vagy kuka. Nekem még nagyon régen Galaxy S3-nál egyértelműen látszott, hogy újra felhasznált kijelzőt kaptam. Kicsit be is volt égve, plusz az üveg szélein foltos volt. Kb. mintha rosszul ragasztották volna vissza.
Note 4-nél meg már az egész telefont cserélték. De az se volt teljesen új. Viszont úgy nézett ki, mintha új lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Láttam ahogy, Linussal megcsináltak egy iMacet. Konkrétan Linus jobban tudta, hogy mit csinál.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)