Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Én a mostani 6700K-val néztem kb. 1 éve, azzal sem volt gyorsabb.
Ha Te ilyet láttál, akkor vagy az emlékek szépültek meg (vagy az enyéim nem) vagy lehet, hogy létezik olyan korai verziója a 3dmark06-nak, amiben még nem volt fixálva. (ez utóbbit nehezen tudom elképzelni).
A Whitepaper az 1.0.2-re vonatkozik. -
BiP
nagyúr
Ezen én is agyaltam már, amikor erősebb procim lett, mert mindig is megnéztem volna, hogy néz ki a jelenet valami épkézláb tempóval.
Aztán azt olvastam, hogy van benne valami korlátozás, sosem fog gyorsabban menniszerk: meg is van: [link]
"The CPU tests are run in fixed frame rate (2fps)
to make a more equal CPU load for all systems." -
BiP
nagyúr
Végre valami Raytrace-es futtatható cucc. Nem nagyon vagyunk elárasztva ilyenekkel.
(pl. a Star Wars-os liftes techdemóból is jöhetne egy futtatható változat, vagy a többi bemutatott nvidia cuccból.)
De a nagy szívfájdalmam még mindig, hogy a Design Garage NV techdemóból nem készült portolás az újabb kártyákra. Végre lenne hardver, ami értelmes tempóban kiszámolná, cserébe nem futtatható
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Home server / házi szerver építése
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Macska topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest