- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, de van egy nem elhanyagolható tény. Windowsban sokkal hamarabb tud segítséget kérni bárki. Tudom, linux fórum is van, nekem is nagyon sokat segítettek itt is már. Viszont aki éppen csak felhasználói szinten ért a gépekhez, az tuti hogy a suliban windowst tanult. ( Az iskolarendszer is hibás, tudom ... ) Szóval azért egyik sem fenékig tejfel, mint ahogy azt sokan próbálják beállítani.
-
-
válasz
cskamacska #23 üzenetére
Hát igen, ha mondjuk a dobozos licenc frissítés után is dobozos maradna, akkor jobb lenne ez a megoldás, ez tény. XP-t ha olyan gépen van, amit úgyis ki kell cserélni, akkor persze hogy butaság lenne. Remélhetőleg lazít a licencelésen a microsoft a jövőben, és akkor tényleg kifehéredik aminek ki kell fehéredni
-
Jó áron adják tényleg. Csak az a bibi vele, hogy kell hozzá egy dobozos xp-vagy Vista.
Pont 3 gép van nálam is otthon, igaz egyikhez volt win7 alapból, a másikhoz meg vettem.
Na ilyesmi akciókkal még a végén ki tudják " fehéríteni " az itthoni nem igazán legláis windowsok nagyrészét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iOS alkalmazások
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest