- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
tehát akkor az első szériás epsilon/everest egy túlméretezett BS2 volt? én úgy láttam valamit azért változtattak (ahogy néztem a BS dizájnja 600Wig ment... bár ez megmagyarázná miért voltak olyan gyengék
). a BS2vel ahogy néztem a teszteket nem voltak problémák. persze, nem ők voltak a legjobbak (seasonic beles corsair 650 akkoriban jött ki és csinált viccet a konkurenciából) és a meleget kifejezetten utálták, de azon kívül egész jól teljesítettek. más kérdés, hogy a corsair650 volt akkoriban 28k, az FSP 500GLN meg 16k, nekem meg annyi plusszt nem ért meg a tudása.igazából amit én problémásnak olvastam az a 700as és 1010es széria volt. a 900as ahogy néztem átment a teszteken (na nem szépen, de átment specifikáción belül).
Antec azt hittem csak egy részét veszi beszállítóktól. mondjuk a Delta bél az megmagyaráz sokmindent.
04ahgy: és mindezt szeretnéd mondjuk 15k izé 30k alatt, ha már álom?

Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

). a BS2vel ahogy néztem a teszteket nem voltak problémák. persze, nem ők voltak a legjobbak (seasonic beles corsair 650 akkoriban jött ki és csinált viccet a konkurenciából) és a meleget kifejezetten utálták, de azon kívül egész jól teljesítettek. más kérdés, hogy a corsair650 volt akkoriban 28k, az FSP 500GLN meg 16k, nekem meg annyi plusszt nem ért meg a tudása.
80+ eddig is kapható volt, az adölötti bronzot árulják már nálunk?