- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
tehát akkor az első szériás epsilon/everest egy túlméretezett BS2 volt? én úgy láttam valamit azért változtattak (ahogy néztem a BS dizájnja 600Wig ment... bár ez megmagyarázná miért voltak olyan gyengék
). a BS2vel ahogy néztem a teszteket nem voltak problémák. persze, nem ők voltak a legjobbak (seasonic beles corsair 650 akkoriban jött ki és csinált viccet a konkurenciából) és a meleget kifejezetten utálták, de azon kívül egész jól teljesítettek. más kérdés, hogy a corsair650 volt akkoriban 28k, az FSP 500GLN meg 16k, nekem meg annyi plusszt nem ért meg a tudása.
igazából amit én problémásnak olvastam az a 700as és 1010es széria volt. a 900as ahogy néztem átment a teszteken (na nem szépen, de átment specifikáción belül).
Antec azt hittem csak egy részét veszi beszállítóktól. mondjuk a Delta bél az megmagyaráz sokmindent.
04ahgy: és mindezt szeretnéd mondjuk 15k izé 30k alatt, ha már álom?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest