Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
tehát akkor az első szériás epsilon/everest egy túlméretezett BS2 volt? én úgy láttam valamit azért változtattak (ahogy néztem a BS dizájnja 600Wig ment... bár ez megmagyarázná miért voltak olyan gyengék
). a BS2vel ahogy néztem a teszteket nem voltak problémák. persze, nem ők voltak a legjobbak (seasonic beles corsair 650 akkoriban jött ki és csinált viccet a konkurenciából) és a meleget kifejezetten utálták, de azon kívül egész jól teljesítettek. más kérdés, hogy a corsair650 volt akkoriban 28k, az FSP 500GLN meg 16k, nekem meg annyi plusszt nem ért meg a tudása.igazából amit én problémásnak olvastam az a 700as és 1010es széria volt. a 900as ahogy néztem átment a teszteken (na nem szépen, de átment specifikáción belül).
Antec azt hittem csak egy részét veszi beszállítóktól. mondjuk a Delta bél az megmagyaráz sokmindent.
04ahgy: és mindezt szeretnéd mondjuk 15k izé 30k alatt, ha már álom?

Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Reklámblokkolók topikja
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

). a BS2vel ahogy néztem a teszteket nem voltak problémák. persze, nem ők voltak a legjobbak (seasonic beles corsair 650 akkoriban jött ki és csinált viccet a konkurenciából) és a meleget kifejezetten utálták, de azon kívül egész jól teljesítettek. más kérdés, hogy a corsair650 volt akkoriban 28k, az FSP 500GLN meg 16k, nekem meg annyi plusszt nem ért meg a tudása.
80+ eddig is kapható volt, az adölötti bronzot árulják már nálunk?