- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
''De azokat, amik leállítás után kapásból ott vannak a feladatkezelőben (FK), nagy részük lelőhető kellő kézgyorsasággal..''
Nos az általad vázolt módszer akkor működik, ha csak egy alkalmazás fut(mármint kártevő progi) viszont amikkel én mostanában találkoztam, azok bizony vagy két példányban futnak két külön helyről egyszerre, vagy két különböző alkalmazás fut, és egymást azonnal újra tudják indítani amint az egyik leállt. És annál nem lehetsz gyorsabb, mert egyszerre nem tudsz két alkalmazást le is állítani, meg törölni is.
A rendszerfájlok ismerete valóban hasznos dolog lenne, de az átlagjúzer azért messze van attól hogy részletesen ismerje az oprendszer legfontosabb részeit is akár. Én is észreveszem általában ha valami nem odaillő van valahol, de azért a többség még messze jár ettől. Nekik csak az marad, hogy ha gáz van, ráeresztenek egy irtót a gépre, ami szerencsés esetben a legnagyobb részét kitakarítja, a maradékot meg kiszedik mondjuk HJT-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest