- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petek
tag
Itt szeretném leszögetni, hogy a sorozat esetében a tuningot, az eredeti értelmében fogom használni: optimalizálás.
Ezt nem olvastad??
Gondolom a szerzőnek van némi fogalma arról is hogy hogyan lehetne magasabb órajeleket elérni a laptok alkatrészeinél, de nem ez volt a célja a cikk írásával. -
yash
senior tag
KÖVETKEZŐT!!!
NAGGYON JÓ! Nekem is van notim, és imádom, ha tudom miről van benne szó! Nemrégóta foglalkozom a témával, pár dolgot tudtam, de azt hiszem kell még egy-két cikk tőled ;) -
Tomka4
csendes tag
Értem és meghajlok.Ezeket nem lehet tuningolni hivatalossan.

Pedig hogy szeretném.
[Szerkesztve] -
Tomka4
csendes tag
Klassz a cikk de hogy tudom a leírtakból a lapostoppot feljebb húzni?De tényleg sokat tanultam a cikkből.

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hm. Honnan szeded a PLL áramköröket?
Nekem pár asztali alaplap hasonló áramköre + főleg feszszab kapcsolása kéne. Az nincs? ;-)
(De komolyan, az asztali alaplapom erősen alultáplálja a procit, és BIOSból nem állítható rajta fesz...) -
Elrood
őstag
A második generációt, a forradalmi változást hozó i915-ös mobil chipset (i915PM/GM + ICH6-M) Alviso néven, 33%-kal megnövelt FSB újabb Pentium M generáció Sonoma maggal, PCI-express, SATA, Express Card foglalat, újabb Wlan vezérlő.
Én úgy tudom, hogy ezt hívták Sonoma platformnak, és a Pentium M magot pedig Dothan-nak. -
zolle
tag
hogy a PLL szexi lenne azt kétlem, de érdekes a cikk, várom a folytatást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- potyautas: Aktiviti
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ!! GARIS! MSI MPG B550 GAMING PLUS
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Gondolom a szerzőnek van némi fogalma arról is hogy hogyan lehetne magasabb órajeleket elérni a laptok alkatrészeinél, de nem ez volt a célja a cikk írásával.
NAGGYON JÓ! Nekem is van notim, és imádom, ha tudom miről van benne szó! Nemrégóta foglalkozom a témával, pár dolgot tudtam, de azt hiszem kell még egy-két cikk tőled ;)