- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petek
tag
Itt szeretném leszögetni, hogy a sorozat esetében a tuningot, az eredeti értelmében fogom használni: optimalizálás.
Ezt nem olvastad??Gondolom a szerzőnek van némi fogalma arról is hogy hogyan lehetne magasabb órajeleket elérni a laptok alkatrészeinél, de nem ez volt a célja a cikk írásával.
-
yash
senior tag
KÖVETKEZŐT!!!
NAGGYON JÓ! Nekem is van notim, és imádom, ha tudom miről van benne szó! Nemrégóta foglalkozom a témával, pár dolgot tudtam, de azt hiszem kell még egy-két cikk tőled ;)
-
Tomka4
csendes tag
Értem és meghajlok.Ezeket nem lehet tuningolni hivatalossan.
Pedig hogy szeretném.
[Szerkesztve] -
Tomka4
csendes tag
Klassz a cikk de hogy tudom a leírtakból a lapostoppot feljebb húzni?De tényleg sokat tanultam a cikkből.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hm. Honnan szeded a PLL áramköröket?
Nekem pár asztali alaplap hasonló áramköre + főleg feszszab kapcsolása kéne. Az nincs? ;-)
(De komolyan, az asztali alaplapom erősen alultáplálja a procit, és BIOSból nem állítható rajta fesz...) -
Elrood
őstag
A második generációt, a forradalmi változást hozó i915-ös mobil chipset (i915PM/GM + ICH6-M) Alviso néven, 33%-kal megnövelt FSB újabb Pentium M generáció Sonoma maggal, PCI-express, SATA, Express Card foglalat, újabb Wlan vezérlő.
Én úgy tudom, hogy ezt hívták Sonoma platformnak, és a Pentium M magot pedig Dothan-nak. -
zolle
tag
hogy a PLL szexi lenne azt kétlem, de érdekes a cikk, várom a folytatást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest